ZAGREB

Hrvatski ceh zaštitara  čestitao Dan zaštitara i blagdan sv. Mateja

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Hrvatski ceh zaštitara - strukovna zaštitarska komora čestitala je u utorak Dan zaštitara i blagdana sv. Mateja svim zaštitarkama i zaštitarima, tihim herojima i svima koji se bave poslovima zaštite i sigurnosti, onima koji su bili u sektoru sigurnosti i svima koji to tek postaju.

Iskazujemo posebni pijetet stradalim zaštitarkama i zaštitarima u obavljanju poslova kao i svim onima koji su svoje živote utkali u temelje samostalne i suverene Republike Hrvatske, navodi se u čestitci.

Hrvatski ceh napominje kako svakodnevno 15 000 zaštitarki i zaštitara u tjelesnoj i tehničkoj zaštiti sukladno ovlastima 24 sata dnevno provodi preventivnu sigurnosnu djelatnost i brinu o sigurnosti.

Svoj posao obavljaju časno, odgovorno i profesionalno u smjenama od 12 sati i odgovaraju na sve vrste rizika s kojima se susreću, podsjeća Ceh i dodaje kako zaštitarke i zaštitari poslove obavljaju neposredno i prvi su kontakt kada se dolazi na posao, u javne prostore, trgovine, banke i t.d.
Naglašava kako zaštitari obavljajući neprekidno svoje poslove u uvjetima nove normalnosti i covid-19 pandemije imaju važnu ulogu u očuvanju zaštite i sigurnosti.

Ceh poziva sve da u ovim posebnim uvjetima poštuju upute zaštitara i nose propisane zaštitne maske, održavaju potreban razmak i pokažu strpljenje prilikom obavljanja njihovih poslova.

 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of