VUKOVAR

Galić: Na izborima u HDZ-u podržat su one koji podrže vukovarsko-srijemske strateške projekte

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Vukovarsko-srijemski župan i član Predsjedništva HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije Božo Galić izjavio je u utorak kako će podršku za čelne pozicije u HDZ-u na skorašnjim unutarstranačkim izborima dati svakom onom tko u cijelosti podrži strateške projekte te županije.

"U cijelosti ću podržati sve one koji podrže naše strateške projekte, i za poziciju predsjednika i poziciju zamjenika predsjednika kao i potpredsjednike", kazao je novinarima Galić. 

Istaknuo je kako mu je bitno da se strateški projekti Vukovarsko-srijemske županije realiziraju u što skorijoj budućnosti jer o njima ovisi opstojnost istoka Slavonije.

Galić je potvrdio kako se među strateškim projektima županije nalazi i kanal Dunav-Sava čijoj realizaciji se odlučno protive vukovarske gradske vlasti.

Podršku kandidaturi Andreja Plenkovića za još jedan mandat na mjestu predsjednika HDZ-a nedavno je iskazalo više čelnika vukovarsko-srijemskih gradova među kojima i gradonačelnici Vinkovaca i Županje Ivan Bosančić i Davor Miličević te predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije Dražen Milinković.

Iza kandidature vukovarskog gradonačelnika Ivana Penave za mjesto zamjenika predsjednika HDZ-a stao je vukovarski HDZ. Ivan Penava najavio je kandidaturu za zamjenika predsjednika HDZ-a podržavši Miru Kovača za predsjednika HDZ-a i Davora Ivu Stiera za potpredsjednik stranke.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater