DANI POSLOVA U TURIZMU

Aminess hoteli i kampovi traže kvalitetan stručni i pomoćni kadar

| Autor: Glas Istre
Arhiva

Aminess hoteli i kampovi predstavit će sve prednosti rada u kompaniji na nadolazećim sajmovima Dani poslova u turizmu koji će se održati u Osijeku 17. siječnja, Zagrebu 22. siječnja i Splitu 31. siječnja. U svojim hotelima i kampovima u Novigradu te u hotelima u Orebiću i na Korčuli, Aminess u visokoj sezoni zapošljava 650 djelatnika među kojima su zaposlenici na određeno i neodređeno, pripravnici, učenici te studenti. Za ovogodišnju turističku sezonu Aminess traži kvalitetan stručni i pomoćni kadar u odjelima hrane i pića, domaćinstva i animacije, a primat će se prijave i za odjele recepcije, sporta, hortikulture i održavanja.

- Pozivamo motivirane i talentirane pojedince da nas dođu posjetiti na Danima poslova u turizmu 2020. godine, apliciraju za neku od ponuđenih radnih pozicija, dobiju priliku za rad i učenje kroz stručne edukacije te u Aminessu razvijaju buduću karijeru u turizmu i hotelijerstvu, izjavila je Sanja Žužić, voditeljica ljudskih resursa Aminess hotela i kampova.

Kompanija osigurava prehranu i smještaj svim sezonskim zaposlenicima u destinacijama u kojima posluje, a sezonu će dočekati i otvorenjem novog hotela za zaposlenike u Novigradu. Imat će recepciju, zajedničku kuhinju s blagovaonicom, parking te zatvorenu prostoriju za čuvanje bicikala i moderno opremljene sobe. Zaposlenicima će, osim besplatnog Wi-Fi pristupa, na raspolaganju biti i zajednički prostor s dnevnim boravkom, te posebno opremljene prostorije za pranje, sušenje i glačanje odjeće. Svim zaposlenicima plaćeni su putni troškovi za dolazak na mjesto rada, a po isteku sezone refundiraju se i troškovi za povratak kući. Aminess kontinuirano radi i na paketu beneficija pa su zaposlenicima, uz redovna i stimulativna mjesečna primanja, na raspolaganju i dodatne beneficije poput božićnica, regresa, dara djetetu, dara u naravi, isplate jubilarnih nagrada, plaćenog dopusta, nagrade studentima i učenicima na stručnoj praksi, programa stipendiranja, jednokratne pomoći pri rođenju djeteta, solidarne pomoći, naknade za odvojeni život, izbora slobodnog dana, popusta na wellness usluge i teretane, povoljnijih uvjeta kreditiranja i bankovnog poslovanja i slično.

Bez obzira na status radnog odnosa, svim je zaposlenicima omogućen i širok izbor edukacija pa tako kreće i druga sezona projekta Aminess Gourmet Lab-a koji pod vodstvom chefa Davida Skoke ima za cilj educirati mlade kuhare, konobare, barmene i ostale članove Aminess gourmet tima.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of