ONLINE

AKO NISTE, PRIJAVITE SE PUTEM WEB-A: Počela s radom stranica za prijavu cijepljenja protiv Covida-19 u probni rad, evo kako funkcionira

| Autor: Glas Istre
Screenshot

Screenshot


Gotovo dva tjedna nakon što je službeno najavljena, web platforma www.cijepise.zdravlje.hr večeras je puštena u probni rad. Preko nje se za cijepljenje protiv koronavirusa mogu prijaviti svi koji to dosad nisu učnili pozivom liječniku obiteljske medicine, piše Net.hr.

Za prijavu je potreban OIB ili MBO. Oni koji ne koriste internet, mogu se prijaviti preko besplatnog telefona 0800 0011.

Osobe koje su se prijavile za cijepljenje liječniku obiteljske medicine, ne trebaju se ponovno prijavljivati putem  portala. Osobe u dobi od 65 godina i starije prijavom na cijepljenje putem portala ili putem izabranog liječnika obiteljske medicine ostvarit će prednost u dodjeli termina za cijepljenje u odnosu na osobe mlađe životne dobi.

Osobe mlađe od 65 godina s kroničnim bolestima koje predstavljaju veći rizik za razvoj težih oblika bolesti COVID-19 (osobe s respiratornim, kardiovaskularnim, malignim bolestima, bolestima bubrega, dijabetesom, imunodeficijencijama) prioritetno će dobiti termin za cijepljenje prijavom na cijepljenje putem izabranog liječnika obiteljske medicine.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini