izlazne ankete

Čelnik IDS-a Dalibor Paus oprezan, očekuje i treći mandat za IDS

| Autor: Hina
(Snimio: Duško Marušić Čiči/Glas Istre)

(Snimio: Duško Marušić Čiči/Glas Istre)


Predsjednik IDS-a Dalibor Paus bio je u srijedu oprezan u komentiranju rezultata prve izlazne ankete po kojoj ta stranka u 8. izbornoj jedinici dobiva dva mandata rekavši kako treba pričekati konačne rezultate, a IDS se i dalje nada trećem mandatu.

"Izlaznost je veća nego što je bilo prije četiri godine, čime smo zadovoljni. Kampanju smo odradili kvalitetno, dali smo si truda, nailazili smo na pozitivne odjeke kod građana i vjerujem da će rezultat biti do kraja sukladno našim očekivanjima. Zahvaljujem svim građanima i drago mi je zbog velike izlaznosti", rekao je Paus.

Na pitanje hoće li dati ostavku s obzirom da je najavljivao kako će to učiniti ako IDS osvoji manje od tri mandata, Paus je ponovio da treba pričekati konačan rezultat.

"To je hipotetsko pitanje, sačekat ćemo konačne rezultate i nakon toga ćemo povući poteze koje smatramo da trebamo povući. Mi se još uvijek nadamo trećem mandatu jer su ovo rezultati izlaznih anketa. To za sada ne smatram porazom", poručio je Paus.

Vezano uz postizborne koalicije i mogućnost da podrže Vladu na čelu s HDZ-om, rekao je kako su se "umorili od demantiranja toga".

"Niti jedne lijeve Vlade bez IDS-a nije bilo, a niti desne s IDS-om", naglasio je Paus.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum