ZAGREB

Jim Caviezel uoči molitvenog dana posjetio Laudato TV

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Američki glumac Jim Caviezel, najpoznatiji po ulozi Isusa u filmu 'Pasija' Mela Gibsona, stigao je u Hrvatsku, gdje u subotu u Areni Zagreb gostuje na velikom molitvenom danu 'Progledaj srcem: Neka vatra siđe', a u petak je posjetio sjedište Laudato TV-a koji je organizator događaja.

Američki glumac Jim Caviezel će u glavnom programu pred 17 tisuća posjetitelja imati svjedočanstvo vjere, ističe Laudato TV.
U kratkom susretu s djelatnicima te televizijske kuće i gostima fotografirao se i pozdravio sa svakim prisutnim te primio darove za uspomenu. Među njima i raspelo za koje je u jednom dirljivom trenutku zamolio fra Ivana Matića da ga blagoslovi.
Iako je bilo predviđeno kratko trajanje susreta, američki glumac u pratnji supruge Keri, uz pjesmu i dobru atmosferu među okupljenima, zadržao se duže. Istaknuo je kako se u prostoru ove obiteljske televizije osjeća ugodno te da je među ljudima prisutno jedno posebno radosno ozračje, stoji u priopćenju.
 Američki glumac Jim Caviezel  ponovio je geslo koje često ističe u javnim istupima kada govori o vjeri: 'Koja je korist ako osvojite svijet, a izgubite dušu?'.
 Caviezel u subotu  gostuje u velikom molitvenom danu gdje će u programu koji uključuje nagovore duhovnika, molitvu i slavljenje, održati i svoje izlaganje pred prepunom Arenom Zagreb, ističe Laudato TV.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater