SPLIT

Počinje nabava za izvođača na Žnjanu

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Grad Split najavio je u petak da počinje prva nabava za izvođača na Žnjanu za rekonstrukciju kanala Radoševac i Žnjan 1, s izgradnjom kolektora Žnjan zapad i Žnjan istok.

Grad Split je kao investitor projekta objavio savjetovanje za nabavu izvođača radova na rekonstrukciji kanala Radoševac i Žnjan 1, s izgradnjom kolektora Žnjan zapad i Žnjan istok, što je prvo u postupku javne nabave male vrijednosti, ističe se u priopćenju.

Kako se navodi, raspisivanje nabave za izvođača te pokretanje radova na tom projektu važan je korak i u realizaciji velikog projekta uređenja žnjanskog platoa, te predstavlja i tzv. fazu 0 u realizaciji tog projekta, odnosno njegov je sastavni dio s obzirom na to da je prije prve i druge faze projekta uređenja žnjanskog platoa bilo potrebno ishoditi građevinsku dozvolu za novo rješenje reguliranih vodotoka (potoci Radoševac i Žnjan) prema odredbama DPU-a Trstenik Radoševac, Riječ je  o radovima na najvećoj dubini od svih predviđenih na toj lokaciji.

Procijenjena vrijednost nabave nešto je viša od 862 tisuće eura bez PDV-a.

Nakon provedenog savjetovanja, stručne službe razmotrit će pristigle primjedbe i prijedloge, izraditi izvješće te raspisati nabavu, navodi se na kraju priopćenja.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom