VARAŽDIN

Koalicija predvođena HNS-om predala listu za izbore za varaždinsko Gradsko vijeće

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Koalicija HNS - HSLS - HSS Braće Radić i Laburisti predala je u četvrtak kandidacijsku listu za izvanredne izbore za varaždinsko Gradsko vijeće, koji će se održati 16. travnja, simbolično pet minuta do 12 uz poruku "vrijeme je za pozitivne promjene i drugačije i odgovorne ljude".

Čelnik varaždinskog HNS-a Igor Klopotan izjavio je pritom da će građani Radimira Čačića, koji je iskazao interes za poziciju predsjednika Vijeća, poslati u "političku mirovinu" jer njegovi Reformisti neće proći ni izborni prag.

Njihovu listu čine mladi i obrazovani ljudi, kaže Klopotan, ljudi s iskustvom te umirovljenici koji su otvorili sve teme bitne za daljnji razvoj Grada i koji će se u svom radu u Gradskom vijeću zalagati za svakog građanina Varaždina.

„U Varaždinu je 'pet do 12'. Vrijeme je da se Gradska uprava konačno pokrene, jer u dvije godine na vlasti aktualno vodstvo nije pokazalo apsolutno ništa, a dosadašnji saziv Gradskog vijeća bio je najgori u povijesti”, rekao je Klopotan.

Čelnik Gradske organizacije HSLS-a Zoran Vidović očekuje da će građani na izvanrednim izborima ponovno dati svoje povjerenje političkom centru.

„Vjerujemo da možemo još puno toga napraviti za boljitak Grada i riješiti probleme koji se desetljećima nisu riješili. Tu prije svega mislimo na bale, ali i na daljnji razvoj koji je, nažalost, zastao”, kaže Vidović.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater