VUKOVAR

Vukovarski motomrazovi i ovog adventa darivali najmlađe Vukovarce

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Vukovarski motomrazovi i ovoga su adventa u organizaciji Sportskog moto kluba Golubica iz Vukovara te u suradnji s Gradom Vukovarom razveselili najmlađe stanovnike grada na Dunavu.

"Ovom akcijom, od trenutka osnivanja motokluba, krenuli smo vrlo skromno, stoga smo danas posebno ponosni jer smo ove godine pripremili više od 300 paketića za djecu s poteškoćama u razvoju", istaknuo je predsjednik Sportskog moto kluba Golubica iz Vukovara Nenad Barinić.

Barinić je rekao i kako su članovi tog kluba invalidi Domovinskog rata i branitelji koje rat okupio, ali su zajedno ostali i nakon rata.

"Mi smo prvenstveno motoristi koji žele uveseliti djecu u ovo adventsko vrijeme kako bismo svi što sretniji i zadovoljniji ispratili ovu i ušli u novu godinu", rekao je Barinić i dodao da su pripremili više od 300 paketića za najmlađe Vukovarce.

Paketići su darovani korisnicima vukovarskih udruga koje skrbe o djeci s teškoćama u razvoju, posebnim razrednim odjelima Osnovne škole Blage Zadre, Osnovnoj školi Josipa Matoša i djeci iz Bogdanovaca, a na Trgu Republike Hrvatske motomrazove je dočekao i pozdravio zamjenik gradonačelnika Filip Sušac.

"Veliko nam je zadovoljstvo biti dio ove sjajne humanitarne akcije koja za cilj ima donijeti osmijeh na lica naših najmlađih sugrađana u potrebi. Akcija iz godine u godinu postaje sve prepoznatljivija, a naš grad svakog prosinca bude obogaćen dodatnim božićnim ugođajem koji sa sobom donesu vukovarski motomrazovi", rekao je Sušac.

 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter