UGOVORENA SURADNJA

POPUSTI I POGODNOSTI ZA ČLANOVE OBRTNIČKE KOMORE ISTARSKE ŽUPANIJE: Uštede na uredskom materijalu, zdravstvenim pregledima, benzinu…

Članovi Komore ostvaruju pogodnosti i na 88 benzinskih servisa tvrtke Crodux derivati dva. Besplatnu CRODUX – HOK Loyalty karticu svi obrtnici mogu zatražiti u matičnom udruženju ili putem e-maila: obrtnik.plus@hok.hr, a njezinim predočenjem dobit će popust za svaku litru kupljenog goriva. Popust se odobrava na sve vrste goriva uključujući i autoplin, ali i na plin u bocama

| Autor: Milan PAVLOVIĆ
Obrtnici učlanjeni u krovnu organizaciju mogu iskoristiti brojne pogodnosti članstva (Arhiva)

Obrtnici učlanjeni u krovnu organizaciju mogu iskoristiti brojne pogodnosti članstva (Arhiva)


Uz niz drugih usluga koje pruža, Obrtnička komora Istarske županije nastoji svojim članovima omogućiti kvalitetnije i povoljnije poslovanje osiguravanjem pogodnosti kod dobavljača roba i usluga iz raznih gospodarskih grana s kojima ima sklopljene sporazume o suradnji. Jedna od takvih je tvrtka Elkron iz Pule koja obavlja djelatnosti iz zaštite na radu, zaštitu od požara i buke te servis i prodaju vatrogasnih aparata.

Ugovori s poliklinikom

Obrtnici ostvaruju 30 posto popusta na cijene proizvoda i usluga iz cjelokupnog asortimana ove tvrtke koja se nalazi se na adresi Giardini 2. Za ostvarivanje popusta, obrtnici je mogu kontaktirati i putem e-mail adrese elkron@elkron.hr.

Ugovorom o suradnji s Croatia Poliklinikom obrtnici, članovi njihovih obitelji i zaposlenici mogu ostvariti popuste na preventivne i sistematske preglede. Pravo na popust ostvaruje se predočavanjem obrtnice, a sve potrebne informacije obrtnici mogu dobiti u samoj Poliklinici koja se nalazi u zgradi Croatia osiguranja u Puli te u svom Udruženju i u Komori.

Sporazum o suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo Istarske županije predviđa suradnju na području usluga koje su zakonska obveza obrtnika. Tri su modela na koje se odobrava popust od 10 posto na cijene prema cjeniku. "Model optimum" odnosi se na ugostiteljstvo i turizam, a popust se odnosi na tečaj higijenskog minimuma, uzorkovanje vode za piće, mjerenje buke i zvučne izolacije, mjerenje emisija iz nepokretnog izvora i usluge deratizacije i dezinsekcije. Model "Baza plus" odnosi se na osobne usluge frizera, kozmetičara, njege tijela, salona za tetoviranje i slično te predviđa popust na usluge tečaja higijenskog minimuma i deratizacije i dezinsekcije. Model "Baza" odnosi se na obrtnike koji nisu obveznici uzimanja briseva i DDD usluga, a predviđa popust na zatražene usluge prema cjeniku Zavoda za javno zdravstvo. Uz to, članovi Komore i njihovi zaposlenici ostvaruju i povoljnije cijene briseva PCR COV-2 i antigenskih testova COV-2.

Popust na web hosting

Tvrtka Mikrotehna bavi se servisom i prodajom svih vrsta vaga i utega te izradom metalnih proizvoda te svim članovima HOK-a nudi popust od 20 posto na popravak, servis i ovjeravanje svih vrsta vaga, utega i ostalih mjerila mase te na popravak ugostiteljske opreme, kao i 5 posto popusta na nabavku novih mjerila mase. Za ostvarivanje popusta mogu se obratiti na e-mail adresu antonio.postek@mikrotehna.hr.

Članstvo u Komori obrtnicima omogućava popust od 20 posto na web hosting usluge partnera DHH Hrvatska. Unutar DHH postoje tri branda: Plus Hosting, Infonet te Studio4web. Sa svakim od brendova, pokrivena je različita razina usluga i profila korisnika. HOK korisnici mogu ostvariti sve prednosti shared hosting usluga koje DHH pruža uz popust od 20 posto, a on se ostvaruje upitom, odnosno mailom na adresu branda unutar grupacije s kojim žele ostvariti pogodnost sklapanja dogovora za web hosting. Upit o vrsti paketa i OIB za Plus Hosting potrebno je poslati na support@plus.hr, za Infonet na podrska@infonet.hr, a za Studio4Web na kontakt@studio4web.com.

Ugovorom o suradnji s Pomorskim fakultetom u Rijeci obrtnici ostvaruju dodatni popust od 25 posto na cijene tečaja na dopunsku osposobljenost, odnosno izobrazbu za tečajeve D2 Temeljna sigurnost na brodu, D12 Upravljanje gašenjem požara, D6A motrenje i korištenje radarskog uređaja, D6B Motrenje i ucrtavanje radarskim uređajem i korištenje ARPA uređaja na radnoj razini D6 i D19 Pružanje medicinske prve pomoći. Pravo na sufinanciranje ostvaruju ribari, članovi Komore i njihovi zaposlenici. Upiti o Programu mogu se poslati na mail: marija@pfri.hr.

HEP Opskrba svim obrtnicima, članovima HOK, osigurava najpovoljnije cijene i uvjete koje može ponuditi u trenutku ugovaranja. Zahvaljujući sporazumu, obrtnici ostvaruju popust na opskrbu električnom energijom na temelju potpisanog Ugovora o opskrbi krajnjeg kupca. Pogodnosti se mogu ostvariti kontaktiranjem na mail obrtnik@hep.hr ili putem besplatnog telefonskog broja 0800/5255.

Povoljnije savjetovanje o GDPR-u

Članovi Komore ostvaruju pogodnosti i na 88 benzinskih servisa tvrtke Crodux derivati dva. Besplatnu CRODUX – HOK Loyalty karticu svi obrtnici mogu zatražiti u matičnom udruženju ili putem e-maila: obrtnik.plus@hok.hr, a njezinim predočenjem dobit će popust za svaku litru kupljenog goriva. Popust se odobrava na sve vrste goriva uključujući i autoplin, ali i na plin u bocama na Crodux-ovim benzinskim servisima na kojima se obavlja prodaja plina u bocama za kućanstvo i viličare.

Agencija Diskurs okuplja stručnjake za tržišne komunikacije, a na temelju sporazuma koji ima sklopljen s HOK-om, članovi Komore ostvaruju popust od 15 posto na redovne cijene usluga agencije iz područja tržišnih komunikacija te promocije koje uključuju kreativni koncept i dizajn, odnosno idejno i izvedbeno rješenje, vizualni identitet obrta i još čitav niz usluga. Kontakt za ostvarivanje pogodnosti je diskurs@diskurs.hr.

Tvrtka Bebabit omogućava članovima HOK korištenje platforme Preporukica.hr uz bonus dobrodošlice u iznosu od 100 kuna. Kontakt za ostvarivanje pogodnosti je info@preporukica.hr.

Članovi HOK-a mogu ostvariti niz pogodnosti i na usluge tvrtke Fina gotovinski servisi i to 10 posto popusta na standardne cijene za usluge tehničke zaštite, kao i za usluge nabave i održavanja bankarsko - trezorske opreme. Kontakt za ostvarivanje pogodnosti je prodaja@finags.hr.

Tvrtka Oscorp popuste nudi za izradu dokumentacije i usklađenje poslovanja obrta s Općom uredbom o zaštiti podataka (EU) 2016/679 - GDPR. Kontakt za ostvarivanje ponude je office@oscorp.hr.

Članovi Komore ostvaruju popuste i u prodavaonicama Narodnih novina i to po 15 popusta na kupnju uredskog ili školskog pribora, na kupnju unificiranih tiskanica i na kupnju informatičkog pribora i potrošnog materijala.

Ovo je samo dio partnera koji surađuju s HOK-om, dok se detaljne informacije, kao i potpuni popis partnera mogu pronaći na internetskoj stranici HOK na adresi www.hok.hr/pogodnosti/hok-obrtnik-plus.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini