PRIJAVE U TIJEKU

Konferencija "Digitalna transformacija i zaštita podataka u doba globalne pandemije"

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Pixabay)

Ilustracija (Pixabay)


Agencija za zaštitu osobnih podataka već 15 godina za redom obilježava Europski dan zaštite osobnih podataka. Ove godine, u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom, organizira konferenciju pod nazivom „Digitalna transformacija i zaštita podataka u doba globalne pandemije“. 

Konferencija se sastoji od dva dijela.

Prvi dio sastoji se od izlaganja glavnih govornika te će tako uz Europskog nadzornika za zaštitu podataka Wojciecha Wiewiórowskog, na konferenciji sudjelovati visoki državni dužnosnici, predstavnik Vijeća Europe, g. Peter Kimpian, pomoćnica irske Povjerenice za zaštitu podataka, gđa MB Donnelly, prof. dr. Paul de Hert s Vrije Universiteit Brussels – Tilburg University, predsjednik mađarskog nadzornog tijela za zaštitu podataka Attila Péterfalvi, predsjednica CIPL-a, gđa Bojana Bellamy, predstavnica European Digital SME Alliance, gđa Annika Linck i predstavnici Hrvatskog centra za zaštitu podataka Feralis, gđa Ines i g.Marko Krečak.

Nakon prvog dijela s keynote speakerima, u drugom dijelu konferencije održat će se zanimljiva panel diskusija namijenjena malom i srednjem poduzetništvu koju će moderirati prof. Tihomir Katulić s Pravnog fakulteta u Zagrebu, a u panel diskusiji će sudjelovati stručnjaci iz područja zaštite osobnih podataka i informacijske sigurnosti u Hrvatskoj.

Sudjelovanje je besplatno, a prijave su moguće na stranicama AZOP-a ili direktno putem online obrasca OVDJE

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter