SLAVLJENIČKI KONCERT

SAMANTA STELL I PRIJATELJI VEČERAS U PULSKOM KAZALIŠTU Koncert u povodu 25. obljetnice aktivnog bavljenja glazbom

| Autor: Vanesa BEGIĆ

Uz Samantu Stell, nastupit će Vesna Ivanović Ocwirk, Anamarija Lovrečić, Aleksandra Santin Golojka, Nataša Dragun, Sandro Peročević, Sandro Vešligaj, Sebastian Stell, Nenad Mirt, Damir Vukelja, Andrea Rojnić, Vedran Vojnić, Maurizio Di Capua i Stefano Hering, a voditelj programa je Šandor Slacki

Poznata pulska flautistica Samanta Stell održat će cjelovečernji koncert u povodu 25. obljetnice svog umjetničkoga djelovanja večeras u 20 sati u Istarskom narodnom kazalištu - Gradskom kazalištu Pula.

Ova poznata pulska flautistica, profesorica flaute i komorne glazbe nastupit će se mnogobrojnim glazbenicima s kojima je surađivala i surađuje još i danas, a na programu će biti djela Bacha, Bjelinskog, Haydna, Dopplera, Bollinga i Vukelje.

Uz Samantu Stell, nastupit će Vesna Ivanović Ocwirk, Anamarija Lovrečić, Aleksandra Santin Golojka, Nataša Dragun, Sandro Peročević, Sandro Vešligaj, Sebastian Stell, Nenad Mirt, Damir Vukelja, Andrea Rojnić, Vedran Vojnić, Maurizio Di Capua i Stefano Hering, a voditelj programa je Šandor Slacki.

Stell je široj publici u posljednje vrijeme poznata i po nastupima u glazbenoj skupini Musicitta', odnosno Musicity, a od glazbenika koji nastupaju večeras, dio te skupine čine Samanta Stell (flauta, vokal, wind synth, prateći vokal), Damir Vukelja (gitara), Maurizio Di Capua (bas gitara, prateći vokal), Andrea Rojnić (klavijature, vokal, prateći vokal) i Vedran Vojnić (bubnjevi, prateći vokal).

Stell dvadeset i petu obljetnicu umjetničkoga rada računa od kada je diplomirala studij flaute, i to računa kao obljetnicu početka profesionalnog djelovanja kao flautistica i glazbena pedagoginja, odnosno profesorica flaute, premda je nastupala i ranije.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum