NAGRADA CESARICA

PUBLIKA ODLUČILA: Franka Batelić ima hit godine "SVE DOK SANJAŠ"

| Autor: Bojana ĆUSTIĆ JURAGA
(Instragram)

Svečana dodjela nagrada Cesarica održana je sinoć u City Plazi Zagreb uz izravni prijenos na Hrvatskoj radioteleviziji. Laskava titula za hit godine 2019. pripala je pjesmi "Sve dok sanjaš" koju izvodi Franka Batelić, poznata pjevačica iz Rapca, a autorski potpisuju Branimir Mihaljević i Nenad Ninčević.

Franki nagradu uručio Nikša Bratoš, predsjednik Hrvatske glazbene unije i glazbeni producent, a dobitnica je pozdravljena velikim pljeskom. Zanimljivo je da je Franki to ujedno bio i prvi nastup nakon što je prije dva tjedna postala majka malog Viktora.

"Imamo Cesaricu! #SveDokSanjaš je Hit Godine! Hvala na svakom glasu, na svakom slušanju, hvala što ovoliko volite moje najdraže note. Ja ju sada idem pjevati svom Viktoru... ipak je to njegova pjesma', napisala je Franka na svom Instagram profilu. A njeni su fanovi na društvenim mrežama puni riječi hvale za njen izgled.

O nagradi Cesarica odlučuje publika koja svojim glasovima bira najbolju pjesmu na online platformama tijekom cijele godine. Publika je tako svaki mjesec između pet pjesama odabirala hitove mjeseca, koji su također nagrađeni statuom Cesarica.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini