DOBIO ZAMJENU

Popularni pjevač iz Rovinja odustao od showa "Zvijezde pjevaju". ŠKOLU PJEVANJA PREBACIO ONLINE

| Autor: Priredio Mladen RADIĆ
Tony Cetinski (Dejan ŠTIFANIĆ)

Na stranicama Hrvatske radiotelevizije navedeno je da će natjecatelje uz Danijelu Martinović, Mirelu Priselac Remi i Marka Tolju, ocjenjivati novi član žirija, a to je Jurica Pađen, frontman grupe Aerodrom. Također, snimanje će se odvijati bez publike

Popularni pjevač Tony Cetinski zbog epidemije koronavirusa odustao je od sudjelovanja u žiriju glazbenog showa "Zvijezde pjevaju" koji počinje 21. ožujka, a na stranicama Hrvatske radiotelevizije navedeno je da će natjecatelje uz Danijelu Martinović, Mirelu Priselac Remi i Marka Tolju, ocjenjivati novi član žirija, a to je Jurica Pađen, frontman grupe Aerodrom. Također, snimanje će se odvijati bez publike.

Nakrkajmo se slanine

Cetinski, koji sa suprugom već neko vrijeme živi u Istri, rekao je za portal Gloria.hr da je odustao prvenstveno iz sigurnosnih razloga, "ali ni ne zabavlja mi se u ovoj situaciji u kojoj se nalazimo svi zajedno", pojasnio je glazbenik.

- U nadi da ipak sve što prije i bez većih posljedica prođe ostanimo kod kuće, nakrkajmo se slanine, luka i rakije i probajmo da ne pametujemo previše jer ovo nije bezazleno. Prevencija je jedini spas u ovakvim situacijama", izjavio je za vecernji.hr.

Nije Cetinski odustao samo od angažmana u popularnoj emisiji. Nedavno je predstavio svoju školu pjevanja u Opatiji u kojoj su se među gostujućim predavačima trebali naći i poznati glazbenici i koja je trebala početi s radom, no izgleda da će zbog situacije oni koji budu htjeli učiti pjevati to moći online putem službenih stranica škole.

Škola pjevanja

U međuvremenu je odgođena audicija, a putem svojeg Facebook profila pozvao je zainteresirane da se snime u pratnji instrumenta ili bez, te snimak dvije pjesme uz što više podataka pošalju na info@skolapjevanja.hr.

Za sada na njegovoj Facebook stranici i dalje stoji najava za veliki koncert u zagrebačkoj Areni 30. svibnja.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater