USKORO I ALBUM ZA SVJETSKO TRŽIŠTE

Pioniri domaćeg thrash speed metala, Devastation A.D. POTPISALI UGOVOR S AMERIČKIM RTR RECORDSOM

| Autor: Tea TIDIĆ
Grupa Devastation A.D.

Grupa Devastation A.D.


Nekadašnji pulski, a danas varaždinski band Devastation A.D. (nastali kao Devastation, a odnedavno Devastation A.D.) potpisao je višegodišnji ugovor sa američkom izdavačkom etiketom RTR Records iz Texasa.

Kako ističe Alex Bijažić, Puljanin s varaždinskom adresom i frontman grupe, bandu je ovo prvi veliki ugovor sa jednim izdavačem.

- RTR Records je izdavačka kuća koja njeguje samo izvorni metal, na čemu Devastation A.D. inzistiraju, i dan danas svirajući thrash speed metal onako kako je zvučao 80-ih godina minulog stoljeća. Ovaj izdavač ima i filijalu u Srbiji, pa tako zastupa i srpske thrash metal bandove Motorcharge i Deadly Mosh, kao i brazilske bandove One Thousand Dead i Carttada, kaže Bijažić.

Devastation je jedan od prvih thrash speed metal bandova na prostorima nekadašnje Jugoslavije, a RTR Records će početkom iduće godine objaviti album Devastationa A.D. za svjetsko tržište.

- Izuzetno smo ponosni što sada RTR Records LLC pod svojim okriljem ima iskonske pionire thrash metal scene! Ovdje je doista riječ o kulturnom nasljeđu, a sada Alex i ovaj vrhunski sastav kreću na moćno putovanje, na kojem želimo da im se pridruže svi fanovi, ratnici kao i novi štovatelji njihova izričaja. Vidimo se uskoro u "pit"-u, poručuje Wade "Chilli" Childs, direktor RTR Recordsa.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum