PULSKO LJETO

GIBONNI, AMIRA MEDUNJANIN i URBAN na obnovljenoj pozornici Malog rimskog kazališta

| Autor: Bojana ĆUSTIĆ JURAGA
Dovršava se Malo rimsko kazalište iza Arheološkog muzeja (snimio Duško Marušić Čiči)

Dovršava se Malo rimsko kazalište iza Arheološkog muzeja (snimio Duško Marušić Čiči)


 Koncerti na Malom rimskom kazalištu u Puli koje bi ovog ljeta, nakon obnove trebalo ponovno otvoriti svoju pozornicu, već su u planu. Gibonnni, Urban i Amira Medunjan tri su slavna izvođača čiji se koncerti već dogovaraju. Potvrdila nam je to ugledna glazbena menadžerica Lidija Samardžija koja ističe da su ovi koncerti pripremaju, a datumi održavanja ovisit će o epidemiološkim mjerama i aktualnoj situaciji.

- Malo rimsko kazalište je zaista prekrasna pozornica i nakon obnove zasigurno će to biti još ljepši koncertni prostor na kojem bi svaki glazbenik poželio nastupiti.   Razgovarali smo s ravnateljem Arheološkog muzeja Istre Darkom Komšom i pratimo priču oko uređenja ove pozornice i planiramo koncerte. I Gibonni i Amira Medunjani i Urban u Puli i okolici imaju svoju dragu publiku, kazala je Samadržija.

Činjenica je da su Gibonni, Amira Medunjanin i Urban veliki glazbenici čiji se koncerti pamte po iznimno osebujnoj atmosferi, a očekuje se da će i njihovi planirani nastupi na jednoj od najljepših pozornica na otvorenom podno pulskog Kaštela biti događaji za pamćenje.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini