MALI NOĆNI ĐIR

FOTO / SASVIM DRUGAČIJI ZEROSTRASSE: Pulski tuneli postali su poprište after partyja Pula Music Weeka

| Autor: Doria MOHOROVIĆ
Snimila Doria MOHOROVIĆ

Snimila Doria MOHOROVIĆ


Zerostrasse, pulski labirint tunela ispod Kaštela, u vrijeme Pula Music Weeka služi i kao jedna od pozornica za afterpartyje.

Zerostrasse

Svake noći tamo se nakon završetka programa u Areni stvaraju velike gužve, a tako je bilo i u noći na utorak, nakon sjajnog nastupa Borisa Brejche.

Zerostrasse

U jednom se trenutku pred Dvojnim vratima, na ulazu u Zerostrasse, stvorio iznimno velik čep što stranih, što domaćih posjetitelja, koji su zbog tehničkih problema (nestanak struje) morali na ulazak čekati dvadesetak minuta.

Zerostrasse

No, problem je riješen i zabava je uskoro nastavljena u ambijentu povijesnih hodnika koji su za ovu prigodu bili obojani crvenim reflektorima. Okupljene su ondje do sitnih noćnih, pa i jutarnjih sati zabavljali Lemon Inc, Krekman i Mark Ash.

Zerostrasse

Važno je istaknuti da je ulaz bio besplatan samo tijekom prvog dana, i to do 2 sata, dok sve ostale dane cijena ulaznica za after u Zerostrasse iznosi 50 kuna do 2 sata, a nakon toga se povisuje na 100 kuna.

Zerostrasse

Marija iz Opatije 

Centar Pule je, s obzirom na vremenske uvjete, u večeri s ponedjeljka na utorak bio iznenađujuće dobro posjećen. Pljusak i vjetar su kratko trajali pa se većina ljudi tek privremeno sklonila, a potom nastavila obilaziti grad i lokale.

Zerostrasse

Zerostrasse

Zerostrasse

Zerostrasse

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum