BILI SMO NA SETU

DAVOR RADOLFI SNIMA SPOT U ISTRI Poznata istarska redateljica izabrala je atraktivne i prepoznatljive lokacije

| Autor: Ružica KORACA
Davor Radolfi

Davor Radolfi


Jedan od najšarmantnijih glazbenika hrvatske glazbene scene Davor Radolfi i jedna od najboljih redateljica glazbenih spotova Katja Restović iskoristili su ližnjansku Marleru i Uljanikov otok kao kulisu za Davorov spot. Oboje su oduševljeni međusobnom suradnjom.

- Ovo nije prvi put da Davor i surađujemo. Radili smo Beč nekoliko spotova zajedno. On voli moj način rada, te odlično surađujemo, kazala nam je Katja Restović.

foto

Istra je za ovaj spot odabrana zbog svojih predivnih lokacija.

- U spotu imamo Mercerdesove automobile koji idu jedan za drugim, svjetionik Marlera nam je odličan zbog kontrasta mora i neba. Uljanikov otok ima posebnu američku atmosferu industrijske zone, a opet se vidi more. Kako se sve uklopilo vidjet ćete u spotu, otkrila nam je Restović.

Pjesma se zove "Reci mi more", a radio ju je Jure Stanić, tvorac Gibonnijevih i Oliverovih hitova.

foto

- Pjesma je nešto posebno, a Istra koji obožavam još posebnija. Volim raditi u Istri, ljude u Istri, istarsku hranu ali i žene, kazao nam je Davor Radolfi, autor teksta nove pjesme koju je uglazbio Jure Stanić.

Inače, u spotu sudjeluje i mlada Romana Boljun. Suradnici su Rose Art, snimatelj Josip Pino Ružić, Terezija Ružić bila je zadužena za make up, dok je Fabrisu Radinu povjerena uloga asistenta produkcije.

Radolfi je svoju ljubav prema glazbi prenio i na kćer Leu. Nedavno se odrekao autorskih tantijema od pjesme ''Novi čovjek sam sutra'' u korist potresom pogođene Banovine. Davor Radolfi poznat je po svojim emotivnom baladama, a nastupao i na Melodijama Istre i Kvarnera.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom