KONCERT 19. PROSINCA U PULSKOM KAZALIŠTU

BOŽIĆ U INK: Marko Tolja i Mia Dimšić humanitarno za Atletski klub Spektar

| Autor: Vanesa BEGIĆ
Marko Tolja (Danilo MEMEDOVIĆ)

Marko Tolja (Danilo MEMEDOVIĆ)


Sav prihod od prodaje ulaznica ove godine ide Atletskom klubu Spektar za osobe s invaliditetom Pula. Ta je udruga osnovana 2007. godine. Ciljevi Atletskog kluba Spektar su promicanje, poticanje i unapređenje atletskog sporta za osobe s invaliditetom, planiranje i programiranje rada, organizacija i sustavno provođenje treninga za članove radi priprema za natjecanja i postizanja vrhunskih rezultata

Po sedmi put će se koncert Božić u INK-u održati u Istarskom narodnom kazalištu - Gradskom kazalištu Pula, a ove je godine na rasporedu 19. prosinca. Nastupit će prvi put zajedno na koncertu Marko Tolja i Mia Dimšić, a pokrovitelji koncerta su Grad Pula i Arena Hospitality group i Turistička zajednica grada Pule.

Glazbeno-humanitarna priča

Kako je rekao organizator koncerta, kolega novinar Daniel Sponza, prihod od prodaje ulaznica ove godine ide Atletskom klubu Spektar za osobe s invaliditetom Pula. Ta je udruga osnovana 2007. godine. Ciljevi Atletskog kluba Spektar su promicanje, poticanje i unapređenje atletskog sporta za osobe s invaliditetom, planiranje i programiranje rada, organizacija i sustavno provođenje treninga za članove radi priprema za natjecanja i postizanja vrhunskih rezultata.

Mia Dimšić (Neven LAZAREVIĆ)

- Ova glazbeno-humanitarna priča krenula je 2013. godine. U sklopu te priče održano je šest koncerata iz ciklusa "Božić u INK-u" i prikupljeno je 210 tisuća kuna. Do sada su nastupali Tomislav Bralić i klapa Intrade uz klapu Pinguentum, Tedi Spalato i klapa Motovun, Nina Badrić i sestre Husar, potom Vanna i Lea Dekleva, klapa Rišpet i Mia Negovetić te prošle godine Goran Karan i Nina Kraljić. Prihodi od prodaje ulaznica išli su do sada Dnevnom centru za rehabilitaciju Veruda, teško stradalom, sada nažalost pokojnom sugrađaninu Dimitriju Kačini Giovanniniju, Školi za odgoj i obrazovanje, odnosno Učeničkoj zadruzi Šparooga, Udruzi cerebralne paralize Istarske županije za opremanje novog prostora u Rojcu, Sigurnoj kući Pula i Udruzi GEA, odnosno Klubu žena liječenih od raka dojke, rekao je Sponza.

Počela prodaja ulaznica

Prodaja ulaznica krenula je u ponedjeljak i održavat će se od 10 do 13 sati na blagajni INK-a, a cijena iznosi 100 kuna za parter i 80 kuna za balkon.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater