ovaj petak

Pulski producent i DJ Alex Mionić svojim setom otvara petu sezonu glazbeno-scenske manifestacije Downtown Pula

| Autor: Glas Istre
Downtown Pula

Downtown Pula


Ovog petka, 14. lipnja s početkom u 20 sati, glazbeno-scenska manifestacija Downtown Pula vraća se na De Villeov uspon gdje će se od 14. lipnja do 30. kolovoza održati čak pet odvojenih glazbenih događanja. U okviru manifestacije tijekom ljeta nastupit će brojni mladi lokalni glazbenici, izvođači i DJ-evi, a mladi pulski producent i DJ Alex Mionić svojim će atmosferičnim setom otvoriti petu sezonu manifestacije.

Nastupi glazbenika praćeni projekcijama i LED instalacijama ekipe iz Visualia festivala obojat će stepenice i okolne zgrade De Villeovog uspona te osigurati nezaboravno druženje i ples pod zvijezdama od 20 do 24 sata.

Projekt Downtown Pula promovira raznolikost lokalne glazbeno-umjetničke scene, pa je svaki događaj posvećen drugom izvođaču i različitom glazbenom žanru. Petu sezonu Downtown Pula u petak otvara Alex Mionić, mladi glazbenik koji se od 2020. godine intenzivno posvećuje produkciji downtempo, trip hop i breakbeat glazbe.

Uvijek svjež i zanimljiv odabir mladih glazbenih snaga na Downtownu Pula koji publiku već petu godinu privlači na De Villeov uspon, nastavit će se nastupima lokalnih izvođača sve do kraja kolovoza. Neeksha, 5. srpnja na Downtown donosi vrući disco i house DJ set, a već 19. srpnja pulski duo Mr. M i Manscream na De Villeovom usponu zavrtjet će zanimljivu kombinaciju funka i balearica, 9. kolovoza Lady J osnivačica Roots Daughters kolektiva pulskoj će se publici predstaviti svojim roots, reggae i dancehall setom, a plesnu sezonu Downtowna, 30. kolovoza zatvorit će mladi pulski glazbenik i producent Andrej Laseech koji će predstaviti svoja posljednja glazbena izdanja.

Downtown Pula u četiri je godine održao preko 20 različitih događanja i ugostio preko 20 lokalnih izvođača, glazbenika i DJ-eva među kojima su: Toni Mohorović, Soul Sisters, M. Funkovich, Pulap Reggae Station, Jinxie Grooves, Legalize Lambada, Kool S, Peacefor, Millah, Rasta Altitude Sound, Proove, Borut Cvajner, Manchies Sound System, 207, Minolta, Nemanja i drugi.

Ulaz na sva Downtown Pula događanja je slobodan.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter