DOBRA ATMOSFERA

FOTO / Alen Vitasović u Pogonu kulture izveo brojne hitove i koncert pretvorio u pravu feštu

| Autor: Claudia Bošković
(Snimio: Mateo Levak)

(Snimio: Mateo Levak)


Svoj veliki jubilej Alen Vitasović obilježio je pred punom dvoranom riječkog Pogona kulture. Koncertnom proslavom karijere duge više od trideset godina, slavni glazbenik prošetao se kroz dugovječnu diskografiju, podsjetivši riječku publiku zašto je uvijek rado viđeno lice na pozornici.

Sad već davne 1993. godine, gotovo preko noći, Alen Vitasović osvojio je hrvatsku publiku sa svojim hitom “Ne moren bež nje” u tandemu s Livijom Morosinom, etablirajući se kao legitimna glazbena legenda Istre i Kvarnera. A onda je u sljedećim godinama nanizao brojne popularne pjesme koje su već postale i evergreenima.

Alen Vitasović u Pogonu kulture izveo je brojne hitove poput ‘Jena noć‘, ‘Gušti su gušti‘, ‘Po ud mene‘, ‘Samo bog te moga učiniti‘, ‘Niš mi se ne da‘, ‘Da se ne zatare‘, ‘Oštarije su mi zaprli‘, ‘Vrime je za doma poć‘, dok je riječku proslavu uveličao i prijatelj – gost Dražen Turina Šajeta, koji je u prošloj godini također obilježio trideset godina karijere.

Već trideset godina Vitasović vodi svoju karijeru iskreno i vrijedno, stvara i povezuje se s publikom gdje god dođe na način svojstven samo njemu, a isto je potvrđeno i riječkim koncertom koji je pretvorio u pravu feštu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum