još uvijek živi s nama

Pjesma koju je Oliver Dragojević snimio prije smrti premijerno zasvirala na radijima. Uskoro izlazi i album

(Snimio Denis Cerić)

(Snimio Denis Cerić)


Slušatelji Bravo radija i Radija Dalmacije ovaj četvrtak u 11 sati imali su priliku premijerno čuti novu pjesmu pokojnog Olivera Dragojevića naziva "Ne mogu ti reći", prenosi N1

Pjesma koju je Oliver Dragojević snimio prije smrti najavni je singl njegova albuma koji uskoro izlazi i koji će sadržavati 12 pjesama.

“Divno je čuti novu Oliverovu pjesmu, kao da još uvijek živi s nama”, rekla je slušateljica koja se javila u eter.

U petak izlazi i spot za Oliverovu novu pjesmu, piše Showbuzz.

“Neopisivo smo sretni što ćemo ovaj petak u 9 sati ujutro na You tube kanalu Aquarius recordsa s vama podijeliti spot za novu pjesmu Olivera Dragojevića! Pjesmu ekskluzivno možete slušati već od četvrtka u 11 sati u programima Brava i Radija Dalmacije. “Ne mogu ti reći” – 1.3.2024. na svim servisima i svim radio postajama” najavljeno je na službenom Instagram profilu pokojnog glazbenika, gdje je objavljen i isječak iz spota.

“Toliko smo sretni što imamo priliku još jednom čuti njegov glas i sve to podijeliti s vama”, poručio je tim koji vodi Oliverov profil na Instagramu.

Tekst pjesme potpisuje Matko Šimac, za aranžman je bio zadužen Eduard Botrić, a spot je djelo Matka Petrića.

Kako je ranije doznao IN magazin, gotovo dvije godine preslušavali su se materijali koje je Oliver vrijedno snimao do svojeg posljednjeg dana i nastao je album od 12 pjesama.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum