nepovjerenje zbog koncerta

Gradonačelnik Zadra smijenio direktora dvorane koji je odbio koncert Aleksandre Prijović

(Foto: Instagram Screenshot)

(Foto: Instagram Screenshot)


Gradonačelnik Zadra Branko Dukić,koji je odbio koncert Aleksandre Prijović u Zadru, a onda se povukao i predomislio, smijenio je direktora Športskog centra Višnjik Denisa Karlovića. Sportski centar Višnjik je dvorana u kojoj će Aleksandra Prijović nastupiti u lipnju, prenosi index.hr

Dukić je sazvao skupštinu centra, čiji je jedini član, da odluči o smjeni direktora Višnjika.

U priopćenju gradonačelnik Dukić navod da "već neko vrijeme postoji narušeno povjerenje između direktora i mene kao gradonačelnika, što je rezultiralo ovakvom odlukom." 

Skupština trgovačkog društva ŠC Višnjik d.o.o. koju predstavlja gradonačelnik Grada Zadra pripremit će odluku o razrješenju direktora tog Društva Denisa Karlovića", navodi se u priopćenju.

"Već neko vrijeme postoji narušeno povjerenje između Uprave i Skupštine ŠC Višnjik d.o.o., odnosno direktora i mene kao gradonačelnika, što je rezultiralo ovakvom odlukom. Prvenstveno se to odnosi na nedosljednost u komunikaciji i različitim shvaćanjem prioriteta u djelatnosti samog Društva", kaže Dukić.

"Nepovjerenje zbog koncerata"

"To nepovjerenje produbljeno je i u prigodi razgovora o organizaciji koncerata više izvođača za koje je direktor tražio moju suglasnost, iako to nije uobičajeno za slična događanja za koja direktor oduvijek potpuno samostalno donosi odluke", dodaje se.

Konačno, manipuliranje netočnim informacijama prema javnosti nanijelo je reputacijsku štetu tom trgovačkom društvu i Gradu Zadru i potvrdilo nemogućnost daljnje suradnje u uvjetima međusobnog nepovjerenja. Sva prošla i buduća ulaganja u taj sportski kompleks čine dugogodišnji program razvoja sporta Grada Zadra koji se provodi sustavno u više mandata bivših gradonačelnika.

Kroz taj program sustavno se ulažu značajna proračunska sredstva u nove sportske sadržaje i tako će biti u budućnosti te zahvaljujem na doprinosu direktoru Karloviću koji je sudjelovao u provedbi više takvih projekata", kaže Dukić.

Dodao je kako će Karloviću biti ponuđeno odgovarajuće radno mjesto u ŠC Višnjik sukladno sistematizaciji radnih mjesta i njegovoj stručnoj spremi.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini