koncert 3.7.

Simple Minds počeli svjetsku turneju, prodano pola kapaciteta pulske Arene

| Autor: Hina
(Reuters)

(Reuters)


Legendarni škotski rock bend Simple Minds počeo je svjetsku turneju u sklopu koje po prvi puta stižu u pulsku Arenu u srijedu, 3. srpnja, a dosad je prodano već pola kapaciteta Arene, objavio je organizator koncerta agencija LAA.

Veliki interes za pulski nastup dokazuje i činjenica da su ulaznice do sada kupili fanovi iz čak 25 zemalja. Simple Minds upravo završavaju prvi dio Global Toura 2024. u arenama po Australiji i Novom Zelandu, sredinom ožujka kreću po Europi, a ljetni dio turneje rezerviran je za open air nastupe, uključujući i njihov koncert u pulskoj Areni.

Simple Minds su se kroz više od četiri desetljeća karijere izgradili kao jedan od najpoznatijih bendova iz Velike Britanije, prodajući više od 60 milijuna ploča diljem svijeta, sa singlovima na prvim mjestima ljestvica na obje strane Atlantika. Imaju i pet broj jedan albuma u Britaniji – “Sparkle In The Rain” (1984), “Once Upon A Time” (1985), “Street Fighting Years”, kao i snimku “Live In The City Of Light” (1987), te kompilaciju “Glittering Prize 81/92”.

Kroz zadnje desetljeće pokazali su da su i dalje glazbena sila koja nastupa pred desecima tisuća fanova diljem svijeta. Katalog hitova uključuje klasike “Don’t You (Forget About Me)”, “Alive & Kicking”, “Belfast Child”, “Promised You A Miracle”, “Glittering Prize”, “Waterfront”, “Sanctify Yourself”, “Someone Somewhere in Summertime”, “Alive and Kicking”, “Sanctify Yourself” i dr.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini