snimljen iz jednog kadra

Barbara Munjas snimila spot za pjesmu "Nepobjediva"

| Autor: Nina Petrović
Barbara Munjas

Barbara Munjas


Barbara Munjas je bila zapažena 2023. godine nastupom na Dori s pjesmom "Putem snova", a ove godine ponavlja uspjeh novim snimljenim spotom za odvažnu pjesmu "Nepobjediva".

Spot potpisuju Barbarini dugogodišnji suradnici Ira&John, koje, kako sama kaže, nikad ne bi mijenjala. Na pitanje što spot predstavlja, Barbara odgovara: "Ovo je moj prvi video takve vrste, snimljen iz jednog kadra. Meni predstavlja pobjedu i slobodu te je simbol toga da se bez rada i truda nikamo ne dospijeva, da bi bili ili osjećali se nepobjedivima i slobodnima treba puno raditi i proći kroz svakakve terene."

- Ova je pjesma nastala kao oda zdravim ljubavnim odnosima koji jedva da postoje u današnje vrijeme. Vesela pjesma pozitivnog karaktera bez filozofije. Osim Zorana i mene svoj su doprinos i zvuk pjesmi dali Camilla Collet, Giorgio Giacobbi i Paolo Jus, dok je za snimanje, miks i master zaslužan Matej Zec. Raduje me što sam i ove godine dobila priliku da se predstavim na Dori, kazala je oduševljeno Barbara.

"Nepobjediva" je dostupna na svim streaming servisima.

Dora 2024. izravno će se prenositi na programima HTV-a, platformi HRTi i na mrežnim stranicama HRT-a u veljači.

Svoj debitantski singl "Ti si tu" objavila je 2007. i s njim sudjelovala na Dori iste godine. Iste godine, pridružila se Gustafima, čiji je bila glavni ženski vokal sve dok nije napustila bend 2012. Godinu dana kasnije, 2013., Munjas je osnovala rock bend Barbari s njom kao glavnim vokalom. Bend je objavio dva studijska albuma, Monfiorenzo underground 2013. i Santa Barbara 2014. Od 2018. godine djeluje kao solo izvođačica, a njezin debitantski album "Right Place & Right Time" objavljen je 2022. za Aquarius Records. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter