MEDEA predstavila novi album

"Čekam te" u službenoj prodaji, a i na digitalnim platformama

| Autor: Vanesa Begić
Medea Market - Sindik

Medea Market - Sindik


Riječka iznimno talentirana glazbenica Medea, odnosno punim imenom Medea Market-Sindik, koja studira u Puli na Fakultetu ekonomije i turizma te je pohađala solo pjevanje u Glazbenoj školi Ivana Matetića Ronjgova, predstavlja svoj prvi album "Čekam te" u izdanju Croatia Recordsa koji je od jučer u službenoj prodaji, a dostupan je i na svim digitalnim platformama.

Kreacija ovog albuma počela je objavom popularnog dueta Medee i Damira Kedže, pjesme "Ne mogu iz dana u noć", koja je potaknula niz uspješnih singlova i dovela do nastanka ovog izdanja.

Na albumu se, saznajemo, nalazi dvanaest fonograma nastalih u suradnji s vrhunskim autorima, producentima i glazbenicima. Pjesma po kojoj je album dobio ime "Čekam te" zajedno s pjesmom "Tugo" Medeine su autorske pjesme za koje je sama napisala tekst i glazbu.

Svoj profesionalni put Medea je započela još kao srednjoškolka, a u javnosti je postala poznata nakon nastupa na RTL-ovom talent showu "Zvjezdice". Medea je u potpunosti posvećena glazbi, tako da osim pop izričaja, njeguje i klasično solo pjevanje, a odlično se snalazi i na klaviru.

Na brojnim koncertima pulske glazbene škole pokazala je svoje glasovne mogućnosti koje nisu ostavile ravnodušnim nazočne, a nastupila je i u songovima iz mjuzikla u nastajanju "Most" Emira Kulenovića i Slavice Lončarić, koji je ovog ljeta uprizoren u Malom rimskom kazalištu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum