SVAKA ČAST

VIDEO / Labinjan Toni Peruško nastupio u Superstaru: Žiri brzo odlučio da prolazi dalje, ali on je bio uporan: "Dajte mi da sviram"

| Autor: Glas Istre
Toni Peruško (Foto: RTL)

Toni Peruško (Foto: RTL)


Glazbeni spektakl Superstar najveći je projekt ove sezone i jedan od najuspješnijih svjetskih formata, koji se emitira na RTL televiziji . O sudbini natjecatelja odlučivat će glasovi gledatelja. Osim laskave titule hrvatskog Superstara pobjednik osvaja i novčanu nagradu od velikih 50 tisuća eura.

Žiri čine Tonči Huljić, Nika Turković, Severina i Filip Miletić, a oni u glazbenom spektaklu traže osobu koja posjeduje sve što je potrebno za jednu zvijezdu.

"To je specifičnost, osobnost i da vidimo da možda tu postoji netko tko na sceni nedostaje. Mislim da postoje dvije osobe koje iskaču, koje sam upamtio iz prvog kruga. A i jedna je već dovoljna da iskoči u showu. Ima puno solidnih, puno dobrih. Treba znati što se traži. Tražite nešto drugačije od onog što već postoji! Radostan sam zbog činjenice da imamo nešto što iskače", rekao je Huljić, a javlja RTL.

Večeras je u Superstaru nastupio Labinjan Toni Peruško, koji ima 25 godina i  bavi glazbom. U njegovoj obitelji s tatine strane je dosta glazbenika, od violinista do gitarista, a njegovi roditelji upoznali su se na plesu. Svira u rock 'n' roll bendu.

Odlučio je izvesti dvije pjesme, a jedna od njih je "Ti si sav moj bol" od Ekatarine Velike. "Jel vam treba druga pjesma?", pitala je Severina nakon izvedbe. Svi su odgovorili da ne treba.

"Dajte mi da sviram", rekao je Toni. 

"Lijepo šljaka ta desna ruka. Kao švicarski sat. Ti si zapravo po meni bendovski pjevač", komentirao je Filip. 

Toni je dobio četiri 'da' za prolazak dalje. 

“Što se moje obitelji tiče, s tatine strane imamo dosta glazbenika, od violinista do gitarista, do basista, lista ide. Moji mama i tata su se upoznali na plesu”, rekao je. “Sviram s bendom i sviramo rock’n’roll. “Sex, drugs and rock’n’roll” je neka predrasuda. Kod nas je specifično to što nismo klasični rock’n’roll bend, ono hajdemo cugat, ubijati i samo lomiti. Tu su svi ljudi koji radimo i stvarno to radimo iz ljubavi i to nas hrani”, rekao je Toni.

Prvu pjesmu koju pjeva je od EKV-a “Ti si sav moj bol”. Otpjevao je drugu pjesmu Muddy Watersa "I’ve got my mojo working".

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater