KLUB KOTAČ

Sjećanje na legendarnog pulskog glazbenika Aleksandra Bijažića – Alexa: Večeras Roštiljarka Live s pet žestokih bendova

Objavljena je i satnica pa tako prvi od 20.45 nastupaju blues i hard rock grupa Razor, a potom redom sviraju: istarski black metalci Their, alternativci One Possible Option, pulski Infernal Tenebra, te cure iz ljubljanskog benda Hellcats. Nakon koncerta slijedi DJ program

| Autor: Mladen RADIĆ
Infernal Tenebra

Infernal Tenebra


Nakon tri godine večeras se za ljubitelje metala i rocka vraća Roštiljarka i to u Klubu Kotač u Rojcu od 20 sati gdje će nastupiti pet bendova, a cijeli događaj održava se u sjećanje na legendarnog pulskog glazbenika Aleksandra Bijažića – Alexa.

Klupsko izdanje

Objavljena je i satnica pa tako od 20.45 do 21.15 nastupa blues i hard rock grupa Razor, od 21.30 do 22.10 svirat će istarski black metalci Their, dok bi se alternativci One Possible Option na pozornicu trebali popeti u 22.25 i svirati do 23.10. Pulski Infernal Tenebra predstavit će novi album "Origins of hate" uz stare pjesme od 23.25 do 00.10, nakon čega bi pozornicu trebale preuzeti cure iz benda Hellcats od 00.25 do 1.10. Nakon koncerta slijedi DJ program.

"Roštiljarka se vraća u klupskom izdanju, i to u svojoj 21. godini. U mnogočemu, nalik novom početku, prepuni entuzijazma, sa zadovoljstvom najavljujemo nastupe pet bendova, koji će donijeti razne podvrste metal i rock glazbe, što bi rekli, za svakoga po nešto, a da je žestoko i dobro! Roštiljarka će se tako po prvi puta održati u pulskom klubu Kotač (smještenom u Društvenom centru Karlo Rojc), koji se pokazao sjajnim domaćinom", poručuju organizatori.

HellcatsHellcats

Pulski Infernal Tenebra jedan je od najdugovječnijih hrvatskih death metal bendova. Uz razvojni put, te kristaliziranje današnje postave, iza sebe imaju četiri albuma, hrpu turneja te nastupa na festivalima u sklopu kojih su dijelili binu s velikanima metal svijeta.

Žestoki zvuk

Iz Ljubljane dolaze velike zaljubljenice u old school heavy metal glazbu, a to su Puljanima dobro poznate Hellcats te u Pulu stižu u novoj postavi.

Grupu Their organizatori predstavljaju kao prvi istarski black metal bend. Their u svim segmentima zvuči beskompromisno, a originalnost mu daje naslanjanje na istarski i europski folklor.

Za grupu One Possible Option početak se nalazi u zadnjoj postavi kultnog riječkog benda The Stuff, koji je devedesetih žario na domaćoj alternativnoj sceni. One Possible Option je danas moderna mješavina žestokog alternativnog, indie rocka i elektro rocka.

Bend Razor nastavlja uzlazni trend sve većeg zanimanja mladih pulskih snaga za dobru glazbu. Članovi benda su svirajući covere iskazali svoje gušte prema blues i hard rock glazbi.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of