NEŠPULA

Mješovita vokalna skupina održala cjelovečernji koncert. Od Metallice do ABBE

Nešpula je priredila raznovrstan program, pa se tako mogao premijerno čuti sav novi repertoar kojeg će izvesti u Portugalu

| Autor: Vanesa BEGIĆ
Nešpula

Nešpula


Mješovita vokalna skupina Nešpula iz Pule održala je u subotu navečer cjelovečernji koncert u pulskom prostoru Europskog centra za mir i razvoj UN-a (ECPD).

Taj je koncert bila svojevrsna uvertira i javna proba za nadolazeće pjevačko natjecanje Lisbon sings u Lisabonu gdje će se ova skupina natjecati u čak dvije kategorije.

To je bio i nastup ove sve bolje i bolje, uigranije skupine nakon gotovo tri godine pauze od većih koncerata gdje su pokazali veliki napredak te sve kvalitetniji nastup.

Nešpula je priredila raznovrstan program, pa se tako mogao premijerno čuti sav novi repertoar kojeg će izvesti u Portugalu. Na repertoaru su bile skladbe od "Ubi caritas" do "Nothing else matters" od Metallice pa sve do "Sweet dreams", zavičajnih "Jobrni je, jobrni" i velikog hita ABB "Take a chance".

Nešpula djeluje u sastavu Doris Mejak, Lucija Roce, Ornela Oršulić (soprani), Martina Šverko, Antonela Macuka, Ines Tonkli Legović (alti), Sandro Lučić (bas), te tenorine Iva Gobin i Tatjana Merkl, koja je ujedno i umjetnička voditeljica.

Publika je u subotu navečer bila vrlo brojna te ovacijama je nagradila ove posebno inspirirane pjevače koji su izveli dva bisa.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of