SURADNJA

INDIRA I HALID SNIMILI DUET: Iskra - pjesma bez koje više nema derneka

| Autor: Ružica KORACA
Indira i Halid na snmanju spota

Indira i Halid na snmanju spota


Dvije velike regionalne zvijezde napravile su duet. Indira i Halid Bešlić, otpjevali su pjesmu 'Iskra'.   

Ova suradnja se dugo se kuhala i napokon ostvarila. Iz pjesme se može iščitati da pjevaju iz duše predivne stihove koje uz Indiru supotpisuje Mario Mihaljević. Pjesma koju je uglazbio Branimir Mihaljević a pjesma priča priču o iskrenoj ljubavi koja se nikada ne ugasi. 

"Poruka pjesme je tako lijepa. Onako vas lirski zagrli i uvjeri da uvijek postoji sretan kraj, ima nade. Pjesma 'Iskra' puno mi znači, to je duet s mojim bratom po glazbi Halidom koji sam baš dugo priželjkivala. Pjesma 'Iskra' nastala je tako što je Halid snimio svoj dio u Sarajevu, a ja u Zagrebu, a kada nas je Branimir spojio u studiju nastala je čarolija u kojoj napokon svi mogu uživati. Reakcije su već sada fantastične, a vjerujem da će 'Iskra' zaiskriti u cijeloj regiji!“- ispričala je Indira koja završava svoj drugi samostalni album i priprema brojne koncerte ovog ljeta. 

"Indira sve što radi radi pod visokim naponom, s puno energije. Ona živi i radi tristo na sat. Zato je volim i zato je moja prijateljica. Odazvao sam se na njezin poziv i snimili smo duet za ovu simpatičnu pjesmu. Radujem se svim koncertima i druženjima koja nas očekuju", izjavio je Halid na snimanju video spota koji je prepun toplih, prijateljskih trenutaka koji su snimljeni u predivnoj Slavoniji, na jedinstvenim lokacijama poput The Lake House Đakovo i Ivandvoru. Indira u spotu blista i zahvaljujući svom vjernom glam timu Vikler i ruž, a glamurozna izdanja modne dizajnerice Matije Vuice savršen su kontrast pitoresknim lokacijama. Harmonija koja je vladala na snimanju zabilježena je u spotu koji budi emocije i želju za novim dernekom s prijateljima pogotovo nakon prošle godine koja je bila toliko usamljena za mnoge. Utjehu pronalazimo u glazbi pa zato ovu pjesmu nije teško zavoljeti jer donosi radost i sjećanja na dobra vremena.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of