POPULARNA PJEVAČICA

LEPA BRENA Priznala da je loša kuharica i da više voli plaćati lijepe kuharice: 'Bolje nego da gubim vrijeme'

| Autor: Portal NoviList.hr

Lepoj Breni sve dobro stoji osim čini se kuhače i pregače. Sama pjevačica u nedavnom je intervjuu prigodom otvaranja restorana njezinog sina Filipa i snahe Aleksandre otkrila da je jako loša kuharica i kako je njezin suprug Slobodan puno bolji u tome.

Popularna 58-godišnja pjevačica koja na pozornici još uvijek može izvesti sve plesne vratolomije poput tinejdžerice. objasnila je kako ju je kao djevojčicu majka podučavala svim ženskim poslovima - kuhanju, vezenju, pletenju, šivanju, a naučila ju je i ličiti.

U djetinjstvu je, sjeća se, odlazila na selo kod obitelji gdje su nakon branja voćaka pravili džemove, slatko i zimnicu.

ssi

– Priznajem da sam jako loša kuharica, Boba mnogo bolje kuha od mene. On ima profinjeni ukus, veoma dobar i kvalitetan, zato što su Bobini roditelji imali restoran a on je odrastao na teniskim terenima pored njega. Nikada se nisam isticala, niti sam to voljela. Kao mali smo radili kruh i sve što se od tog tijesta može napraviti. Mama me je naučila kuhati, ali to je bilo nešto kao obavezno.

rur

No ipak pjevačica je u duši hedonista pa priznaje kako voli sjesti i blagovati uz bogatu trpezu:

– Volim lijepo postavljen stol i da mi to netko napravi i donese. Dok sam živa, to ću uvijek platiti. Mislim da postoje mnogo bolje domaćice nego što sam ja. Bolje da zaposlim neku lijepu kuharicu da mi kuha, nego da gubim vrijeme na to što se pojede za pola sata i onda ćao, dobar tek!

eeu


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini