VALFRESCO DIREKT

VALAMAR POKRENUO NOVU USLUGU Za nekoliko dana bit će dostupna online trgovina sa širokim izborom svježih domaćih proizvoda i namirnica pod oznakom OPG ISTRA. A to nije sve!

| Autor: Glas Istre
Valfresco Direkt je online tržnica povrća, voća, mesa, mesnih i morskih delicija, sireva

Valamar Riviera pokrenula je Valfresco Direkt, online trgovinu s dostavom koja će od ponedjeljka 8. lipnja biti otvorena svima koji imaju adresu u Istri. U ponudi Valfresco Direkta nalazi se široki izbor svježih domaćih proizvoda i namirnica pod oznakom OPG Istra, tradicionalna polugotova i gotova jela iz Valfresco kužine i druge potrepštine koje inače kupujete u vašem marketu. Ukratko, Valfresco Direkt je domaća kužina i lokalna špeža koju možete povoljno nabaviti iz udobnosti vašeg doma.

Valamar je pokrenuo Valfresco Direkt u samo 60 dana kako bi izvrsna ponuda najboljih obiteljskih gospodarstava i domaćih proizvođača postala dostupna u čitavoj Istri po konkurentnim cijenama. Valfresco Direkt je online tržnica povrća, voća, mesa, mesnih i morskih delicija, sireva, mliječnih proizvoda, domaćih pašti, vina, craft piva, maslinovih ulja i brojnih drugih ekološki uzgojenih proizvoda.

Valfresco Direkt također dostavlja tradicionalna, svježe pripremljena gotova i polugotova jela iz Valfresco Kužine pa tako možete naručiti istarsku maneštru, žgvacet ili šugo od boškarina, pasticcio kojeg samo još nekoliko minuta završite u pećnici, svježe istarsko meso pripremljeno za roštilj te brojna druga jela poput juha, salata i domaćih kolača.

Valfresco dostava je dostupna svakog dana, uključujući nedjeljom i blagdanima, a dovoljno je da kupac izvrši narudžbu do 13 sati kako bi mu proizvodi bili dostavljeni već idućeg dana, uz mogućnost plaćanja gotovinom pouzećem ili kartično online. Dostava naručenih proizvoda je do 20. lipnja besplatna za sve iznose, a nakon 20. lipnja ostat će besplatna za sve iznose kupovine iznad 300 kuna. Valfresco Direkt također nudi dostavu gostima odnosno turistima u kućama za odmor, a Valfresco usluga pokreće se sredinom lipnja i u Valamar kampovima.

Valfresco Direkt na jednom mjestu okuplja lokalna obiteljska poljoprivredna gospodarstva s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji zdravih i kvalitetnih namirnica pod oznakom OPG Istra. Valamar je do sada dao podršku suradnji s pedesetak odabranih OPG-ova i lokalnih proizvođača iz Istre, a osim istarskih proizvoda u ponudi će se naći i vrhunski proizvodi iz Slavonije i Dalmacije s ciljem proširenja suradnje na partnere iz svih dijelova Hrvatske.

Valfresco također nudi dostavu gotovih jela iz Valamarovih restorana La Pentola u Poreču i Rapcu čiji meniji su dostupni na web stranici. Valfresco nudi i usluge cateringa za razne svečanosti, rođendane, skupove i ostale evente, uključujući i ukusne i pristupačne marende za poduzeća - bilo da njihovi zaposlenici rade u uredu ili vani na terenu, uz najviše ugostiteljske standarde te Valamar garanciju kvalitete i sigurnosti. Valfresco Direkt usluga će od 8. lipnja biti dostupna diljem Istre, a s vremenom će korištenje ove online usluge s ponudom vrhunskih domaćih proizvoda biti omogućeno i u ostalim Valamarovim destinacijama i drugim krajevima Hrvatske.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater