ARENA KAO BARBIELAND

Barbie spektakl večeras u Areni

| Autor: Doria MOHOROVIĆ
Arena je spremna za "Barbie" (Foto: Blitz)

Arena je spremna za "Barbie" (Foto: Blitz)


Večeras se u pulskoj Areni, u sklopu ovogodišnjeg 70. Pulskog filmskog festivala, prikazuje "Barbie" - filmska senzacija o kojoj bruji cijeli svijet. Tom će prilikom antički amfiteatar, u suradnji PFF-a i Blitz Hrvatske, zasjati u potpuno ružičastoj boji. Projekcija filma zakazana je za 23. 30 sati, a u tijeku su finalni pripremni radovi kako bi mjesto događanja postalo pravi Barbieland. 

Sreća

Ironično viđenje najpopularnije lutke u filmskoj verziji donosi američka redateljica Greta Gerwig, feministkinja koja je ujedno autorica filmskih hitova »Lady bird« i »Male žene«.
Pulska će publika tek nekoliko dana nakon svjetske premijere u Areni moći na velikom platnu pratiti dogodovštine popularne Barbie koju utjelovljuje Margot Robbie, a koja zajedno s Kenom kojeg tumači Ryan Gosling, zajedno kreće u avanturu za »pronalaskom istinske sreće« iz Barbielanda u stvarni svijet. Film je to koji će se, kako je najavljeno u traileru, »svidjeti onima koji vole, ali i koji mrze Barbie«.

Veliki interes

Sudeći po dosadašnjoj velikoj potražnji za ulaznicama, večeras se očekuje velika gužva, kao i da će Arena biti rasprodana.

Također, danas će se pod zvjezdanim nebom, s početkom u 21.30 sati, prikazati animirani film "Cvrčak i mravica" kojeg potpisuje redatelj Luka Rukavina.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter