(iStock)
Iako je baza ista, u okusima ćete uživati!
Jednom kada probate napraviti humus kod kuće, vrlo vjerojatno više nećete htjeti onaj kupovni!
Ovim člankom želimo vas inspirirati na isprobavanje humusa koji se mrvicu razlikuju od onog klasičnog. Iako je baza ista, u okusima ćete uživati!
Sastojci:
Priprema:
Izmiksajte pečenu ciklu u multipraktiku dok ne postane glatka. Dodajte 400 g slanutka, koricu i sok jednog većeg limuna, 2 velika režnja češnjaka, 2 žlice tahinija te prstohvat soli i papra. Miješajte uz polagano ulijevanje 60 ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja.
Sastojci:
Priprema:
Pomiješajte 400 g ocijeđenog slanutka, 300 g kuhane mrkve, 2 žlice limunovog soka, 2 češnja češnjaka, 3 žlice tahinija, 3 žlice harissa paste, pola žličice soli i papra, Miješajte uz polagano ulijevanje 60 ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja.
Sastojci:
Priprema:
Pomiješajte 400 g ocijeđenog slanutka, 2 žlice tahinija, 1,5 žličice kurkume, sok od pola velikog limuna, 2 žličice nasjeckanog češnjaka, 1 žličicu paprike, pola žličice sezamovog ulja, te postepeno dodajte 60 ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja.
Sastojci:
Priprema:
Pomiješajte 400 g ocijeđenog slanutka, češnjak, 2 žličice tahini paste, grašak, maslinovo ulje, sol i papar u blenderu i poslužite.
Uslast!