U SUBOTU

U finalu showa "Zvijezde pjevaju" koreograf i glumac Igor Barberić, paraolimpijac i najtrofejniji hrvatski sportaš Mihovil Španje te glumica Dea Presečki

| Autor: Glas Istre


Finale showa "Zvijezde pjevaju" prikazuje se ove subote, 4. svibnja, u 20.15 sati na Prvom programu Hrvatske televizije.

Do finala 13. sezone HTV-ovog showa došli su koreograf i glumac Igor Barberić, paraolimpijac i najtrofejniji hrvatski sportaš Mihovil Španje te glumica Dea Presečki.

Prošlu su subotu natjecanje napustila dva para – Ivana Mišerić i Alen Đuras te Lejla Filipović i Bojan Jambrošić. Ocjenama žirija i glasovima publike za njih nije bilo mjesta u samoj završnici.

(Foto: HRT)(Foto: HRT)

Uloga žirija u finalnoj emisiji više je informativnog karaktera. Nakon što je nije bilo jednu emisiju, vraća se Danijela Martinović te se tako ponovno pridružuje Mariju Lipovšeku Battifiaci i Marku Tolji.

Za finaliste se može glasati do kraja subotnjeg izdanja i tijekom cijelog tjedna. Valja spomenuti i da su glazbeni gosti finala Pavel, a svoju novu pjesmu uživo će zapjevati i "domaćin" – Marko Tolja.

(Foto: HRT)(Foto: HRT)

Emisiju će nastupom otvoriti svi nefinalisti zajedno, te će tako dati dodatni vjetar u leđa svojim dojučerašnjim konkurentima. No, kao što svi sudionici showa uvijek ponavljaju – ta je konkurencija samo papirnata, a prijateljstva su stvarna.

(Foto: HRT)(Foto: HRT)

Društvene mreže showa sve su vrijeme aktivne na Instagramu, Facebooku i TikToku. Više informacija o parovima može se doznati i na webu stranici hrt.hr/zvijezde-pjevaju, a na YouTube kanalu Zvijezde pjevaju dostupna su sva tri ovosezonska podcasta u kojim se može doznati nešto više o parovima i samoj emisiji. Emisija je sedam dana dostupna i na platformi HRTi.

(Foto: HRT)(Foto: HRT)

Redatelj showa je Tihomir Žarn, scenarist Alen Đurica, voditelji Barbara Kolar i Duško Ćurlić, i urednica je Uršula Tolj.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater