DANAS OBILAZAK GALERIJA

Dostupna aplikacija: RELI PO GALERIJAMA DIGITALIZIRAO MAPU

| Autor: Mladen RADIĆ

Interaktivna kulturna manifestacija Reli po galerijama, koja umrežuje više od 40 galerija u Zagrebu, Rijeci i Puli šesto izdanje, koje će se održati danas, slavi i u digitalnom izdanju.

 

Osim papirnate mape, danas će posjetitelji u obilaženju galerija i skupljanju oznaka moći sudjelovati pomoću mobilne aplikacije kojom će skenirati QR kodove svake galerije koju posjete.

Manifestacija aktivno uključuje posjetitelje u obilazak galerija, te će u prvoj galeriji dobiti mapu ili preuzeti mobilnu aplikaciju, nakon čega će nastaviti u svakoj sljedećoj galeriji skupljati oznake na digitalnoj ili papirnatoj mapi, a oni koji uspiju posjetiti sve galerije na završnoj lokaciji osvojit će simboličnu diplomu.

Aplikaciju se može preuzeti direktno u Google Play Storeu ili na linku manifestacije. Galerije i ateljei će u produženom radnom vremenu od 17 do 22 sata publici ponuditi posebne programe koji uključuju otvorenja novih izložbi, vodstva kroz izložbe i radionice kako bi posjetiteljima približili rad umjetnika koji u njima izlažu, a posjetiteljima će ponuditi interaktivan umjetnički program i pružiti im priliku da u jednom danu vide više izložbi i umjetničkih djela nego bilo koji drugi dan u godini.

U Puli početna je galerija HUIU, zatim Dnevni Boravak Rojc, Galerija Cvajner, Galerija Poola, Gradska Galerija, Galerija Makina, Galerija Amfiteatar, Galerija C8, Sveta Srca, Augustov hram, Studentska Galerija, KarloBar, MMC Luka, Udruga UCPIŽ, a zadnja točka Klub Kotač.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum