PODIZANJE TURISTIČKE PONUDE

OD RUŽNOG PAČETA DO JEDNE OD NAJLJEPŠIH PLAŽA NA JADRANU! Pogledajte kako sada izgleda ovo betonsko priobalje nakon što je Valamar uložio čak dva milijuna eura!

| Autor: Glas Istre
Plaža Prva Padova prije uređenja

Plaža Prva Padova prije uređenja


Uz glazbeni spektakl Nene Belana i grupe Fiumens, sinoć je svečano otvorena nova pješčana plaža u sklopu Valamar Padova hotela na otoku Rabu te novi The Beat Beach Club.

Plaža Prva Padova prije uređenja

Lokacija na Rabu (fotografija prije uređenja)

Vrijednost investicije Imperial Riviere, koja je dio Valamara, u projekt u okviru kojeg je uređena nova plaža je viša od 2 milijuna eura.

Ovom investicijom Imperial nastavlja ulagati u razvoj destinacije otok Rab te kvalitetu turističke ponude. Broj gostiju u turističkoj sezoni premašio je plažne kapacitete otoka Raba, a posebice uređenih plaža, pa je Imperial Riviera još 2012. godine prema Gradu Rabu inicirala projekt izgradnje, proširenja i uređenja plaža na području mjesta Banjol koje se proteže od hotela Valamar Padova do Padova Premium Camping Resorta.

Plaža Prva Padova prije uređenja

Ovako plaža sada izgleda

"Imperial Riviera danas je peta najveća turistička kompanija u Hrvatskoj i svjesni smo da u velikoj konkurenciji na turističkom tržištu moramo osigurati kontinuitet ulaganja u kvalitetu naših objekata i sadržaja, uključivši i plaže koji su sastavni dio ukupne ponude. Strateško opredjeljenje Imperial Riviere unutar grupacije Valamar je poštivanje koncepta održivog razvoja u svim segmentima poslovanja, od zaštite prirodnog okruženja do podržavanja lokalne kulture, načina života i odnosa s lokalnom zajednicom. U to spada i briga o uređenju te održavanju plaža u kojima jednako uživa i lokalno stanovništvo i turisti, a koje u značajnoj mjeri pospješuju turističku konkurentnost destinacije", izjavio je Vlado Miš, direktor destinacije Rab Imperial Riviere d.d.

Plaža Prva Padova prije uređenja

Mjesta ima za 700 ljudi

Izgradnja i uređenje plaže ispred hotela Valamar Padova omogućila je i zapošljavanje 12 novih zaposlenika. Projekt je obuhvatio nasipavanje oko 5.000 kvadratnih metara priobalnog dijela, izgradnju zaštite od utjecaja valova, infrastrukturno i hortikulturno uređenje, novu šetnicu, plažni objekt, sanitarni čvor i opremanje najmodernijom plažnom opremom koja uključuje baldahine i ležaljke, te nekoliko atrakcija za djecu.

Plaža Prva Padova prije uređenja

Plaža je za goste hotela, ali i za sve ostale

Kapaciteta za oko 700 kupača, nova pješčana plaža u sklopu Valamar Padova hotela trenutno je najmodernija i najljepše uređena plaža na otoku Rabu.

Plaža Prva Padova prije uređenja

Vlado Miš

Novouređenom plažom upravlja Imperial Riviera kao koncesionar, ali je osim gostima hotela Valamar Padova, plaža otvorena i za lokalno stanovništvo te ostale turiste koji borave na otoku Rabu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter