OD 19. DO 26. VELJAČE

VRSAR: Održan je sedmodnevni stolnoteniski kamp mlađih sekcija hrvatske reprezentacije. Uručene su i vrijedne donacije za klubove

| Autor: Glas Istre
(Foto: Miodrag Banjac)

(Foto: Miodrag Banjac)


U Vrsaru je proteklog tjedna održan sedmodnevni stolnoteniski kamp od 19. do 26.2. mlađih selekcija hrvatske reprezentacije, kadetkinja i kadeta , juniorki i juniora pod vodstvom trenera izbornika Željana Gaćine i Darka Arapovića.

U okviru kampa održan je i seminar trenera reprezentacije Gaćine i Arapovića na kojem je učestvovalo 14 trenera iz Istarske županije koji rade sa mlađim kategorijama u svojim klubovima. Teme su bile razvoj i selektiranje mladih igrača, kao i pravilno vođenje treninga. Treneri su naglasili na odlične uvjete koje su imali u Vrsaru za vrijeme boravka i treniranja.

fj

Tom prigodom je i direktor Hrvatskog stolnoteniskog saveza Renato Čengić uručio i vrijedne donacije za klubove. Kubovima iz Tara, Novigrada i Rovinja predani su stolnoteniski roboti dok su drugim klubovima dodijeljene natjecateljske loptice.

Održan je i radni sastanak direktora Hsts-a s direktoricom turističke zajednice Vrsara Klare Trošt Lesić i načelnikom općine Vrsar Ivanom Geromettom koji podržavaju razvoj stolnog tenisa u Vrsaru. Za narednu godinu dogovoren je još veći međunarodni kamp, pokazni treninzi i međunarodni seminar trenera. Vrsar je dobio i domaćinstvo državnog prvenstva za mlađe kategorije koje će se održati od 21. do 24.4.2022.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini