SUPERLIGA STOLNOTENISAČA

Puljani lako s Mihovljanom, sa Starrom bez borbe

| Autor: Marina VUKŠIĆ
Andrej Mrkić

Andrej Mrkić


Prilično bizarna situacija dogodila se za vikend u Superligi stolnotenisača. Naime, vodeća i jedina neporažena momčad lige, varaždinski Starr, mogla bi za zelenim stolom izgubiti neodigrane mečeve s GSTK Zagrebom i Pulom. Ti mečevi nisu odigrani iako su igrači varaždinske momčadi uredno došli u Zagreb i Pulu, odradili zagrijavanje, no zapelo je statusu jednog od prijavljenih igrača.

Naime, igrač Starra Goel Shubh, kako su konstatirale službene osobe, nema pravo nastupa u Superligi, odnosno registriran je samo za nastupe Varaždinaca u Europskoj ligi. Budući da suci nisu dali dozvolu da Shubh nastupi, a momčad s dva igrača ne može početi meč, izvjesno je da bi ti slučajevi mogli dobiti epilog za zelenim stolom.

Pula se u subotu lako obračunala s posljednjeplasiranim Mihovljanom (3:0). U tom je dvoboju debitantski nastup i pobjedu u Superligi upisao Andrej Mrkić. Bez upisanih bodova iz meča sa Starrom, Pula trenutno dijeli četvrto i peto mjesto sa GSTK Zagrebom, čiji će bodovni kontro također biti podebljan nakon što se razriješi situacija sa Starrom.

Pula - Mihovljan 3:0, rezultati: Martinek - Bujan 3:0 (11:7, 11:6, 11:7), Mrkić - Strbat 3:2 (4:11, 13:11, 11:5, 4:11, 11:7), Krstevski - Volf 3:0 (11:3, 11:8, 11:4).

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum