kakva tragedija

MASAKR U CRNOJ GORI: Napadač ubio veliki broj ljudi

| Autor: Hina
(Foto: Screenshot YouTube)

(Foto: Screenshot YouTube)


U pucnjavi koja se dogodila danas na Cetinju više osoba je ubijeno i oko 15 ozlijeđeno ozlijeđeno, javljaju crnogorski mediji. Policija je ubila i napadača (34) koji je oko 16 sati otvorio vatru na više osoba, uključujući i policijske službenike, potvrđeno je neslužbeno Pobjedi.

Prema prvim informacijama Televizije Crne Gore 34-godišnji muškarac usmrtio je najmanje sedam osoba nakon čega ga je policija ubila u pucnjavi. Navodno je pucao i na djecu, prenosi Jutarnji list

Dva ambulantna vozila s ozlijeđenima u pucnjavi su upućena u Klinički centar Crne Gore u Podgorici. Među ozlijeđenima je i jedan policajac.

Napadač je, prema još uvijek neslužbenim informacijama, nakon svađe iz vatrenog oružja pucao u više osoba u naselju Medovina.

Taj dio grada je blokiran, pojačana je nazočnost policije, a okupio se i veliki broj građana Cetinja. Od očevica sa lica mjesta saznaje se da je napadač išao kroz naselje i nasumično pucao na građane koji su se tu zatekli, javlja Televizija Crne Gore.

Napadač sa Cetinja je prema informacijama Pobjede, ubijen prilikom bijega ka Orlovom kršu. Policija ga je pokušala svladati, on se odbijao predati i pucao u službenike policije.

Navodno nema kriminalnu prošlost.

Uprava policije se još uvijek nije službeno oglasila, navodi crnogorska Pobjeda.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum