UOČI LOKALNIH IZBORA

MAĐARSKI POLITIČAR U CENTRU SEKS SKANDALA: Procurile škakljive fotografije snimljene na jahti kod Dubrovnika. A tu je i video...

| Autor: Glas Istre
foto: screenshot youtube

Mađarski političar Zsolt Borkai našao se u centru skandala nakon što su objavljene fotografije na kojima je u društvu nekoliko oskudno odjevenih žena, a pojavili su se i snimci na kojima se vidi kako gradonačelnik ima seksualne odnose sa jednom ženom. 

Sve je počelo kada je anonimni autor na blogu počeo objavljivati tekstovi o gradonačelniku mađarskog grada koji je i bivši predsjednik Mađarskog olimpijskog odbora. Za sada nepoznati autor, Borkaija optužuje za zloupotrebu moći, korupciju, konzumiranje droga i korištenje usluga prostitutki.

Nakon tekstova pojavile su se snimke i fotografije.

Anonimni autor počeo je objavljivati priče o jednom advokatu i njegovom prijatelju. Na blogu "Đavolji odvjetnik" kasnije je otkriveno da se radi upravo o gradonačelniku Borkaiju, koji je inače i bivši olimpijski prvak u gimnastici. Drugi čovjek je Zoltán Rákosfalvy, jedan od najutjecajnijih biznismena u Győru.  

Na internetu su se potom pojavile fotografije i snimke s putovanja jahtom po Jadranu, a sve je snimljeno u blizini Dubrovnika. Na njima su se gradonačelnik i njegov prijatelj vidjeli s brojnim mladim ženama. Na jednoj se slici vidi i seks s jednom od tih djevojaka, a video je objavljen i na jednoj od najpopularnijih porno-stranica, donosi Hungary Today.

Autor bloga obećao je da će u budućim postovima objaviti još kompromitirajućeg sadržaja. 

"Objavit ću i slike na kojima se vidi kako šmrče kokain. Imam i druge snimke, ne samo ove od prošle godine, ali ti to već znaš", napisao je autor bloga, obraćajući se gradonačelniku.

Zsolt Borkai otkazao je posljednji javni skup u svojoj kampanji i samo kratko saopćio: "Laži objavljene o meni smatram dijelom cirkusa kampanje opozicije, koja za cilj ima odvratiti pažnju s vlastite nesposobnosti". 

Kasnije je ipak priznao da je on na spornim snimcima, ali tvrdi da neće podnijeti ostavku i da ostaje u utrci za gradonačelnika.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini