TRAP

Prvenstvo Istarske županije: CERNOGORAZ I GUSAR NA VRHU

| Autor: Luka JELAVIĆ
Tri prvoplasirane momčadi županijskog prvenstva (Snimio Luka Jelavić)

Tri prvoplasirane momčadi županijskog prvenstva (Snimio Luka Jelavić)


Naš zlatni olimpijac i pobjednik nedavnog Svjetskog kupa Giovanni Cernogoraz pobjednik je u pojedinačnoj, a njegov novigradski klub Gusar u ekipnoj konkurenciji prvenstva Istarske županije u streljačkoj disciplini trap. Na natjecanju je sudjelovalo 25 seniora iz streljačkih klubova iz Tar - Vabrige, Marčane, Barbana, Vodnjana, Rovinja i Novigrada te šest juniora (svi članovi SD Gusar Novigrad).

Cernogoraz je pogodio 119 (od 125 meta), a jednu metu manje pogodio je njegov klupski kolega, drugoplasirani Francesco Ravalico. Treći je bio Matija Rožar (Istra, Tar-Vabriga), a četvrti Marko Bačić (Gusar, Novigrad).

Dobri rezultati strijelaca Gusara donijeli su njihovom klubu prvo mjesto s ukupno 206 pogodaka, na drugom su mjestu strijelci SD Eustahije Marčana (Kristijan Jurcan, Mate Sošić, Manuel Petrić), a na trećem SD Pijat Vodnjan (Maurizio Biasol, Danijel Učkar, Željko Milovan). Četvrta je bila ekipa Istre Tar - Vabrige (Josip Banko, Adriano i Marko Labinjan), dok ostali strijelci nisu mogli formirati svoje tročlane ekipe. Od šest juniora SD Gusar najbolji rezultat imali su braća Diego i Carlo Duniš te Antonio Chiavalon.

Županijsko prvenstvo u trapu na streljani Alpina u Bužiniji kod Novigrada organizirao je Streljački savez Istarske županije, a domaćin je bio SD Gusar.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter