STRELJAŠTVO

Održano 4. kolo kupa i Grand prix Osijeka CERNOGORAZ I GUSAR NASTAVLJAJU S POBJEDAMA

| Autor: Luka JELAVIĆ
Najbolji kad je najpotrebnije - Giovanni Cernogoraz (Hina)

Najbolji kad je najpotrebnije - Giovanni Cernogoraz (Hina)


Giovanni Cernogoraz i njegovo Streljačko društvo Gusar pobjednici su u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji na natjecanju trapaša Hrvatske u Osijeku, u 4. kolu kupa i Velikoj nagradi Osijeka (Grand Prix Osijek 2020)

Istarski olimpijac Giovanni Cernogoraz i njegovo Streljačko društvo Gusar pobjednici su u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji na natjecanju trapaša Hrvatske u Osijeku, u 4. kolu kupa i Velikoj nagradi Osijeka (Grand Prix Osijek 2020). Nakon pojedinačnih nastupa, među 60 strijelaca Cernogoraz je bio četvrti iza Josipa i Antona Glasnovića, te Marka Germina. Uz njih su u završnicu ušli još Saša Sedmak i Dragutin Pek, ali je novigradski zlatni olimpijac u finalnom raspucavanju bio najprecizniji i zasluženo osvojio prvo mjesto i pobjednički pehar.

U ekipnoj konkurenciji zbrajali su se bodovi s pojedinačnih nastupa, a tu je G. Cernogoraz imao 120 pogodaka, Francesco Ravalico 114, a Marko Bačić 110 pogodaka, što je bilo dovoljno za prvo mjesto među 11 ekipa u disciplini trap. SD Gusar bio je jedini istarski ekipni sudionik natjecanja, a u pojedinačnoj konkurenciji osim trojice iz pobjedničke ekipe, iz istarskih klubova još su sudjelovali Vadym Denchyk i Jurica Jeršek (oba iz SD Gusar), te Mate Sošić (Eustahije, Marčana).

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter