NAJNOVIJE5. SVUBNJA

Poreč domaćin spektakularnog eventa - NAJVEĆEG OLIMPIJSKOG TRIATLONA U HRVATSKOJ

| Autor: GI

Poreč će 5. svibnja biti domaćin spektakularnog eventa - - 5150 triatlon. Kako ističu organizatori iz porečkog turističkog diva, Plava Laguna triatlon 5150 Poreč optimalan je izbor za otvaranje sezone i za natjecatelje s ciljem postavljanja osobnog rekorda. Staza je ravna, pristupačna i atraktivna, pogodna za sportaše svih razina pripremljenosti i iskustva.

Plivat će se u kristalno čistom Jadranu, u zaštićenoj uvali, a trčati i biciklirati kroz pitomi mediteranski krajolik. Start, cilj i svi važni popratni događaji vezani za utrku održat će se u sklopu Zelena Resorta, gdje se nalazi i službeni hotel eventa - hotel Molindrio Plava Laguna i gdje će se imati na raspolaganju sve dodatne potrebne sadržaje.

Dodatna motivacija za dolazak natjecateljima će biti sasvim sigurno i mogućnost osvajanja kvalifikacijskih mjesta za utrku Ironman Austria - Kärnten Klagenfurt.

"Prijavite se i otkrijte Istru i Poreč, jedno od najpopularnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj koje oduzima dah svojom ljepotom i bogatom poviješću. Za avanturiste željne boravka na otvorenom ovaj dio Istre idealna je destinacija, koja nudi prekrasnu obalu i more samo nekoliko minuta od fascinantne unutrašnjosti s mnoštvom mogućnosti za trčanje, plivanje, planinarenje i biciklizam.", stoji u pozivu organizatora.

Inače, upravo je Plava Laguna prepoznala velik potencijal Istre u organiziranju ovakvih manifestacija pa već sada najavljuje, za 6. kolovoza, dakle u špici sezone, održavanje uzbudljive utrke Iron Girl i IronKids. Iron Girl bit će namijenjena isključivo ženama, drugi event, pak, isključivo djeci.

Inače, Plava Laguna triatlon 5150 Poreč sastoji se od plivanje etapom u duljini 1.500 metara (1 krug), potom bicikliranja u duljini 40 kilometara (dva kruga, svaki 20 km, uz visinsku razliku 540 metara) te trčanja stazom u duljini deset kilometara.


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini
Webcams provided by webcams.travel add a webcam