NAJNOVIJETREĆA HNL

NOGOMETAŠI NOVIGRADA OSTALI BEZ TRENERA! NASTAVAK KRIZE: Zoran Peruško podnio ostavku

Zoran Peruško (M. GAVRAN)

Učinio sam to iz jedinog razloga da se nešto pokrene oko rješavanja nastalog stanja. Ostali smo bez pola momčadi iz jesenje polusezone i ništa se nije dogodilo na planu popunjavanja upražnjenih mjesta, pojasnio je bivši trener Novigrada

Dva tjedna prije nastavka prvenstva u trećeligaškom društvu, gdje će nastojati učiniti koji korak za odmak sa začelja ljestvice ili makar sačuvati sadašnju poziciju, dosta je nepoznanica s kojim će to kadrom Novigrađani pokušati ostvariti. Podosta je otvorenih pitanja oko igračkog potencijala nakon jesenje dionice, poslije koje se momčad "prepolovila". No, sad je u zadaći klupskog vodstva još jedan, najaktualniji problem. Angažman novog trenera. Naime, za popodnevnog treninga je Zoran Peruško obznanio svoju odluku igračima i suradnicima da "diže ruke" od dosadašnjeg posla, vođenja prve momčadi. O tome nam je dosadašnji trener "modro-crvenih" sve pojasnio u nekoliko rečenica.

Prekinuti neizvjesnost

– Učinio sam to iz jed(i)nog razloga da se nešto pokrene oko rješavanja nastalog stanja. Ostali smo bez pola momčadi iz jesenje polusezone i ništa se nije dogodilo na planu popunjavanja upražnjenih mjesta. Istina, nekolicina igrača je tu, ali bez papira iz svojih dosadašnjih klubova i bez da smo sigurni da će moći igrati za nas. Neki su bili i otišli upravo iz tih razloga, jer su im klubovi odbili dati ispisnice. Što će se dalje dogoditi, ne znam. Ljudi iz kluba me uvjeravaju da ćemo u najkraćem vremenu imati jasniju sliku oko igračkog kadra, no meni je to sve odmaklo čak i predaleko. Ne mogu vjerovati da će se dogoditi ono najgore, jer ništa bolja situacija nije bila ni ljetos kada sam se prihvatio tog izazova. Istina je i to da s nama trenira i nekolicina juniora čak i kadeta, ali njima stavljati na leđa teret proljetnog izazova bilo bi previše. Ništa drugo, a to još jednom ponavljam, nije bio povod za moju ostavku osim neizvjesnosti koju sam ovim činom želio prekinuti – pojasnio je Zoran Peruško.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU
Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini
Webcams provided by webcams.travel add a webcam