TREĆA HNL

NOGOMETAŠI NOVIGRADA OSTALI BEZ TRENERA! NASTAVAK KRIZE: Zoran Peruško podnio ostavku

Zoran Peruško (M. GAVRAN)

Zoran Peruško (M. GAVRAN)


Učinio sam to iz jedinog razloga da se nešto pokrene oko rješavanja nastalog stanja. Ostali smo bez pola momčadi iz jesenje polusezone i ništa se nije dogodilo na planu popunjavanja upražnjenih mjesta, pojasnio je bivši trener Novigrada

Dva tjedna prije nastavka prvenstva u trećeligaškom društvu, gdje će nastojati učiniti koji korak za odmak sa začelja ljestvice ili makar sačuvati sadašnju poziciju, dosta je nepoznanica s kojim će to kadrom Novigrađani pokušati ostvariti. Podosta je otvorenih pitanja oko igračkog potencijala nakon jesenje dionice, poslije koje se momčad "prepolovila". No, sad je u zadaći klupskog vodstva još jedan, najaktualniji problem. Angažman novog trenera. Naime, za popodnevnog treninga je Zoran Peruško obznanio svoju odluku igračima i suradnicima da "diže ruke" od dosadašnjeg posla, vođenja prve momčadi. O tome nam je dosadašnji trener "modro-crvenih" sve pojasnio u nekoliko rečenica.

Prekinuti neizvjesnost

– Učinio sam to iz jed(i)nog razloga da se nešto pokrene oko rješavanja nastalog stanja. Ostali smo bez pola momčadi iz jesenje polusezone i ništa se nije dogodilo na planu popunjavanja upražnjenih mjesta. Istina, nekolicina igrača je tu, ali bez papira iz svojih dosadašnjih klubova i bez da smo sigurni da će moći igrati za nas. Neki su bili i otišli upravo iz tih razloga, jer su im klubovi odbili dati ispisnice. Što će se dalje dogoditi, ne znam. Ljudi iz kluba me uvjeravaju da ćemo u najkraćem vremenu imati jasniju sliku oko igračkog kadra, no meni je to sve odmaklo čak i predaleko. Ne mogu vjerovati da će se dogoditi ono najgore, jer ništa bolja situacija nije bila ni ljetos kada sam se prihvatio tog izazova. Istina je i to da s nama trenira i nekolicina juniora čak i kadeta, ali njima stavljati na leđa teret proljetnog izazova bilo bi previše. Ništa drugo, a to još jednom ponavljam, nije bio povod za moju ostavku osim neizvjesnosti koju sam ovim činom želio prekinuti – pojasnio je Zoran Peruško.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of