ZAGREB

Kalaus: Protiv Podravke igramo najvažniju utakmicu sezone

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Rukometašica i kapetanica Lokomotive Dora Kalaus s velikim nestrpljenjem očekuje subotnju prvenstvenu utakmicu protiv Podravke koja se igra u Zagrebu, s početkom u 18 sati.

U pitanju je utakmica 17. kola, a trenutačno je Lokomotiva vodeća ekipa na ljestvici sa svih 15 pobjeda. Podravka je odmah iza zagrebačke ekipe te ima 14 pobjeda i jedan poraz, što znači kako bi subotnji ogled mogao umnogome odlučiti o izgledu samog vrha ljestvice.

„Ovo nam je najvažnije utakmica sezone, a priprema za utakmicu je, kao cijela ove sezona, nekako neobična. Prvi put smo se skupile nakon brojnih ozljeda, priključile su nam se Stela Posavec i Ivana Dežić. I inače bi ta priprema bila taktički jaka i teška, a sada je to sve na višoj razini jer sada imamo dvije jednake postave s mogućnostima izmjene, pa će nam ove pripreme uoči Podravke jako dobro doći. Vjerujem da ćemo nakon meča u subotu znati tko su prvakinje Hrvatske. Nikada nisam osvojila dvostruku krunu i tome se veselim ove godine“, rekla je Kalaus.

Trener Lokomotive Nenad Šoštarić također se nada pobjedi protiv izravnih suparnica za sam vrh ljestvice.

„Mislim da u ovoj utakmici favorita nema, ali mi u svaku utakmicu ulazimo sa željom da igramo najbolje što možemo i pobijedimo. Podravka ima odlične, vrhunske, igračice. Mi smo mlađa ekipa koja ima potencijal i koja je ove godine izrastala. Vjerujem u cure i vjerujem u ono što radimo i vjerujem u svu onu muku koju prolazimo zajedno. Vjerujem da ćemo odigrati jako dobru utakmicu, a onda očekujem pobjedu“, zaključio je trener Lokomotive.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater