DRŽAVNO PRVENSTVO U BODY BUILDINGU U SISKU

"Bilderi s Mornara" pomeli konkurenciju

| Autor: S. ZRINIĆ TERLEVIĆ
SVEUKUPNA POBJEDNICA U OBJE KATEGORIJE - Majda Vasić (u sredini)

SVEUKUPNA POBJEDNICA U OBJE KATEGORIJE - Majda Vasić (u sredini)


Proteklog vikenda u Sisku je održano državno prvenstvo u body buildingu za 2019. godinu odakle su se Puljani, članovi Body Building kluba Mornar iz Pule, vratili s čak deset medalja, što je i najviše osvojenih odličja na prvenstvu iz samo jednog kluba. Inače, BBK Mornar sudjelovao je na ovom natjecanju sa sedam natjecatelja.

Majda Vasić osvojila je tako prvo mjesto u seniorkama u fitness bikini kategoriji, prvo mjesto u masters fitness bikini kategoriji i postala je sveukupna pobjednica u obje kategorije, takozvani overall.

Mladi, 18-godišnji Smajo Rekić kući se vratio s ukupno četiri medalje, juniorskom i seniorskom za drugo i treće mjesto te su mu pripala i dva druga mjesta u internacionalnom natjecanju u juniorskoj i seniorskoj "men's pshique" kategoriji. Riječ je o kategoriji u kojoj se traži da natjecatelji imaju simetričan i pravilan oblik tijela, potrebna su široka ramena, malo uži struk (tzv. trokut građa), a obavezno se traže i savršeni sixpack trbušni mišići. Ali, osim građe i lijepo oblikovanih mišića važna je i prezentacija.

I mlada, tek 17-godišnja, Evita Qenaj osvojila je nevjerojatno prvo mjesto u juniorskoj i drugo mjesto u seniorskoj bikini fitness kategoriji. Ukratko rečeno, bila je pravo iznenađenje na ovom natjecanju za sve prisutne.

Nadalje, Natalia Andronova osvojila je drugo mjesto u masters bikini kategoriji. Valja napomenuti da Andronovu za dva tjedna čeka i europsko natjecanje. Na ovom natjecanju Isabelle Voschion osvojila je visoko četvrto mjesto u bikini fitness kategoriji, Nina Čuturilo peto mjesto u bikini fitness kategoriji te Romana Dumendžić šesto mjesto u istoj kategoriji. Uz puno rada, truda i odricanja te uz stručno vodstvo ekipe iz BBK Mornar, Katarinu Fištrović Sanković, Vanju Paladin i Mirelu Martinović, rezultati nisu izostali, a Puljani su se kući vratili puni dojmova i pehara.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum