"VATROGASAC IZ MANDELIĆA" USPJEŠNO JE DEBITIRAO U KSW-U

Andi Vrtačić sa zvukom zvona prekidom pobijedio Janura!

| Autor: Glas Istre
Andi Vrtačić (Foto: www.profightstore.hr)

Andi Vrtačić (Foto: www.profightstore.hr)


Borac pulskog Trojana, Andi Vrtačić, večeras je odradio svoj debi za prestižni KSW. Drugi je to borac koji je pod trenerskom palicom Zelga Galešića nastupio pod okriljem KSW-a, a ovog puta će se u Pulu vratiti s pobjedom. Protivnik mu je bio domaći borac Mateusz Janur (6-5 MMA), a Andi je prema kladionicama bio dosta velik autsajder.

U prvoj rundi zauzeo je Janur centar kaveza početkom runde dok je Andi tražio svoju distancu prednjim direktom. Pokušao je Poljak ‘"high kickom"‘ bez da je pronašao metu, no nedugo nakon toga je Andi dobio udarac u genitalije. Uspio se dosta brzo oporaviti te je meč nastavljen. Nastavili su nešto rezerviranije uz poneki "low kick" a Janur je pogodio i solidan kroše. Prijetio je Andi kružnim udarcima, ali bez neke štete. Ulazio mu je Janur u distancu, ali nije ga ugrozio na nogama. Pokušao je Janur rušiti u zadnjoj minuti, no Andi se uspio obraniti nakon čega je dobio snažan "high kick". Nije bio ugrožen Andi, no u finalnim sekundama runde Janur je ipak dobio rušenje.

U drugoj rundi Andi je ponovno pokušavao udarcima nogom, dok je Janur isto kao i u prvoj rundi zauzeo centar. Dobar kružni u tijelo je Andi pogodio što je Janur itekako osjetio, a nastavio je raditi "front kickovima" i prednjim direktom. Bacali su obojica i kombinacije i pojedinačne udarce, ali u prvoj polovici runde nitko nije bio ugrožen. Andijev nos je bio vidljivo krvav, što je vjerojatno šteta iz prve runde. Još jednim "high kickom" je zaprijetio Poljak, no prijetio je i Andi "question mark kickom". Janur je kleknuo, a Andi je još jedan udarac pogodio i završili su u parteru. Ubrzo su ustali te je Andi nastavio udarcima nogom pogađati Janura. Krajem runde Janur je ponovno pokušao rušiti, ali nije uspio. Andi je bacio zadnji direkt i sa zvukom zvona je nokautirao Janura! Fantastičnim udarcem Vrtačić je ostvario što je htio, atraktivno završio debi.

Nakon meča je u intervjuu rekao da nije potpuno zadovoljan sa svojim nastupom i da nikako nije uspijevao naći distancu. No, kako je meč odmicao, više je slušao Zelga Galešića i izgledao je bolje, prenosi Fight Site.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of