GDJE JE DJEVOJČICA?

Potraga za nestalom Dankom ulazi u deveti dan. Oglasila se majka: "Ne znam uopće kako sve izdržavamo"

| Autor: Portal NoviList
Ilustracija (iStock)

Ilustracija (iStock)


Potraga za dvogodišnjakinjom Dankom Ilić, koja je nestala prošlog utorka u Banjskom Polju ulazi u deveti dan. Austrijska policija intenzivno traži dvije žene koje se nalaze na snimci iz Beča s djevojčicom koja prilično nalikuje na djevojčicu iz Srbije, a jučer je priopćila i kako traju opsežne analize kako bi se utvrdilo je li na videu zaista Danka.

Srbijanski MUP, pak, demantirao je tvrdnje tabloida prema kojima je majka djevojčice, Ivana Ilić neposredno prije nestanka guglala informacije o graničnim prijelazima između Srbije i Rumunjske, te neke odredbe o kaznenoj odgovornosti.

Majka se jučer po prvi put oglasila izjavom za Kurir. 

“Ne znam kako izdržavamo sve ovo. Mučno mi je pričati o tome, mučno mi je i misliti o tome, samo molim Boga da nam se ova vrati. Kad sve prođe, rekla sam da ću se oglasiti javno na sve uvrede i objave, jer stvarno nema smisla ovo što pojedini rade. Ja trenutno niti želim, niti imam snage da razgovarati na tu temu. Samo nam je jedna stvar bitna, a to je naša Danka”, rekla je Ivana Ilić.

Navodi kako ne razmišlja o drugoj opciji osim o pronalasku kćerkice.

“Teško ovo može bilo tko razumjeti, samo želimo da se ona pojavi i da ovo što prije završi”, dodala je i zamolila za razumijevanje.

Izjavu je dao i Dankin djed Milan Ilić.

“Nestrpljenje nas ubija, nadamo se svake sekunde da ćemo dobiti lijepe vesti. Sve što čujem, čujem na televiziji. Milijun stvari i gluposti, još više se razočaram kada čujem tko sve gostuje i što sve pričaju o mojoj obitelji, a ništa od toga nije točno. Znaju ljudi pravu istinu“, kaže potreseni djed, prenosi Nova.rs.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum