GDJE JE DANKA?

Majka dvogodišnjakinje na dan prijave nestanka obrisala iz mobitela više poruka? Najavljena pretraga jezera

| Autor: Portal NoviList
(Foto: MUP Srbije / Facebook)

(Foto: MUP Srbije / Facebook)


U peti dan ušla je intenzivna potraga za dvogodišnjom djevojčicom Dankom Ilić, koja je nestala u utorak u 13:45 sati na području naselja Banjsko Polje u Srbiji. O njenoj sudbini još uvijek nema jasnih tragova, a prema zadnjim informacijama, vatrogasci će danas pretražiti sve kanale koji vode do jezera u blizini Banjskog Polja. Moguće je da će biti pretraženo i cijelo jezero.

Jučer je detaljno pretražen podzemni tunel u blizini kuće kraj koje je prijavljen nestanak djevojčice, ali nisu pronađene nikakve indicije da se dvogodišnjakinja tamo nalazila.

“Nakon više od 70 sati detaljne pretrage terena u Banjskom Polju, pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova nastavljaju intenzivan operativni rad na pronalasku djevojčice i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti nestanka djeteta”, priopćio je srbijanski MUP.

Kurir prenosi izjave susjeda koji su naveli da obitelj majke, Ivane Ilić na imanje u Banjskom Polju nije dolazila godinama.

“Ivanini su malo čudni ljudi, ne druže se previše sa mještanima i nekako su sami za sebe. Ivana je kao dijete s majkom, ocem i bratom živjela godinama u Banjskom Polju, u toj kući iz čijeg dvorišta joj je nestalo dijete. Ivanina majka preminula je prije 11 godina i tada su se njen otac i brat odselili u Brestovac i živjeli s djedom, dok je Ivana ostala tu sama. Neko vrijeme je živjela tu sama, a onda je otišla kod tate i brata, ali se brzo udala”, rekli su susjedi.

Iznijeli su i mišljenje zašto je majka automobil kobnog dana parkirala iza kuće. Navode da je u selo došla, jer je bila trudna i stan u Boru u kojem je živjela s djecom i suprugom Milošem im je postao pretijesan, pa je došla vidjeti u kakvom je stanju obiteljska kuća.

“Parkirala se iza vjerojatno zato da netko ne bi njenoj obitelji dojavio da je došla. Navodno uopće nije imala ključ kuće i zato je policija poslije prijave nestanka djeteta naišla na zaključana vrata”, kažu susjedi.

Neslužbena saznanja iz istrage govore da je vještačenje mobitela Ivane Ilić pokazalo da je na dan prijave nestanka iz njega obrisan veći broj poruka i pozivima, piše Kurir.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini